Acasa InternationalExterne Premierul Boris Johnson intenționează să anunțe o ieşire progresivă din izolare

Premierul Boris Johnson intenționează să anunțe o ieşire progresivă din izolare

scris de Misu Andrei
75 afisari

Premierul britanic Boris Johnson ar urma să anunţe duminică un plan de ieşire progresivă din izolare, cu o serie de măsuri pentru ca activitatea în companii să fie mai sigură, relatează media luni, citate de AFP, potrivit Agerpres.

Cu un bilanţ de 28.446 de morţi, Marea Britanie este a doua cea mai afectată ţară din Europa de pandemia de coronavirus. Izolarea a fost decretată la 23 martie şi prelungită până joi, dată la care ar urma să fie reevaluată.

Închiderea cantinelor în companii, reducerea numărului de birouri comune şi curăţenie suplimentară se numără printre măsurile luate în considerare de guvern pentru a le permite companiilor să îşi reia activităţile, conform BBC şi Financial Times.

Angajaţii în contact cu publicul vor trebui să fie protejaţi de ecrane de plastic, iar cei care pot lucra de acasă sunt încurajaţi să continue să facă acest lucru, conform recomandărilor.

Angajaţii care trebuie neapărat să se deplaseze la birou sunt încurajaţi să lucreze în orare decalate pentru a se evita aglomerarea metrourilor şi trenurilor de navetişti.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult