Acasa InternationalExterne Premierul bulgar moare de grija Romaniei

Premierul bulgar moare de grija Romaniei

scris de Ziua Veche
1 afisari

Boiko Borisov a declarat, marti, ca raportul interimar al Comisiei Europene (CE) referitor la justitie este mult mai bun pentru Bulgaria decat decat cel pentru Romania, ceea ce nu s-a mai intamplat de trei – patru ani.

In document se afirma clar ca exista o vointa politica si ca masuratorile intreprinse vor duce la rezultate concrete, a precizat Borisov, aflat intr-o vizita in Qatar. Potrivit Agerpres, primul – ministru a mai adugat ca accepta toate afirmatiile din document si le-a cerut reprezentantilor sistemului judiciar sa citeasca toate criticile din raport cu atentie. La randul sau, Nikolai Mladenov, ministrul de externe de la Sofia, a declarat ca acesta este “cel mai bun raport redactat vreodata de Comisia Europeana pentru Bulgaria”.

0 comentariu

Joe Biden 28-03-2010 - 16:00

…cati militari au murit. Poti?

Bibi Jidanu 28-03-2010 - 19:05

Catzi militari au murit asta sta in acte. Esti curios, da o fuga si vezi.
Aisi se dezbate MUSHAMALIZAREA nu numarul exact ci fapta.
Ca-s 10 ca-s 1000, porcaria a fost musamalizata.
El iti spune ca ciobanul s-a infratit cu lupul si tu-mi povestesti despre cate oi erau in tzarc.

sotia lui s.c.rosca 28-03-2010 - 21:20

Asta e ala care a minjit peretii cu Tigareta 2 ?

FORESKIN 29-03-2010 - 00:40

…si va iubiti calaii ..?? Sau nu stiti ca Popov rimeaza cu Ulianov..? O tzara de corcodei fraieri.. fara demnitate si fara cojones…

fanariotu 29-03-2010 - 12:09

Cretinul asta nu poate fi ,,calcat,,de o masina,sau nu-i npoate ,,cadea,,o tigla in cap,din intamplare?Cea mai mare satisfactie este sa-ti ,,platesti,,singur datoriile,mai ales in cazurile extreme!Fostii USLA-si,care ati scapat cu viata,si aveti libertate de miscare,chiar nu va mai inteleg!

mihai 30-03-2010 - 11:13

…pupincuristi a ajuns armata romana batjocura tuturor. Oameni fara dumnezeu, avizi de putere si marire, clca e cadavre spre a face pe plac potentatilor zilei. Cum ar fi reactionat aceti indivizi daca ar fi fost pusi in locul celor pe care-i condamna cu o asemenea ‘”manie proletara”” ca sa ma exprim asa. Cati din astia au stat ascunsi pe sub mese si au iesit apoi ca obolanii la soare sa acuze ??? . Cei mai multi se vad dupa epoleti !!.

Dan Chiriacescu 07-04-2010 - 12:32

Asta e procurorul de caz de la „Tigareta 2”. Ala care a fost surprins de o ziarista cand il audia pe Trutulescu la o partida de table. Competent baiatu’, ce sa zic….

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS