Acasa InternationalExterne Premierul Libiei, Ali Zeidan, a fost rǎpit

Premierul Libiei, Ali Zeidan, a fost rǎpit

scris de Laurentiu Banches
4 afisari

Șeful guvernului de tranziție din Libia, Ali Zeidan, a fost răpit joi, 10 octombrie, în zori, de către un grup armat și „condus către o destinație necunoscută”.

Premierul Libiei, Ali Zeidan, a fost rǎpit (foto:libyaherald.com)

„Șeful guvernului de tranziție, Ali Zeidan, a fost condus spre o destinație necunoscută din motive necunoscute de un grup” de oameni înarmați, probabil, foști rebeli, a indicat executivul libian, într-un scurt comunicat, postat pe site-ul său internet.

După cum a relatat anterior canalul de televiziune Sky News Arabia, care emite din Abu Dhabi, un grup de indivizi înarmați au dat buzna într-un hotel din Tripoli, unde se află biroul premierului libian și sub amenințarea armelor l-au capturat și transportat către o destinație necunoscută. Potrivit Agerpres, aceeași informație a fost transmisă și de canalul al-Arabiya, care emite din Dubai. Nu se știe deocamdată cine concret se află la originea acestei răpiri.

5 comentarii

IngerAlbastru 10-10-2013 - 10:29

Asta e stire pentru cine??? daca era o femeie luata in desert si executata, parca se publica pentru lume??? Ca este politician deja este un motiv sau cateva sute
… sa aibe si dusmani sau cei care nu sint cu el la intelegere. Ma mir ca nu era paza langa el sau cine stie cine mai comploteaza din anturajul lui cu dusmanii!!!

UnUL 10-10-2013 - 14:51

Între timp a și fost eliberat, dar detaliile răpirii și eliberării rămân încă neclare.

tomi 11-10-2013 - 00:04

Dupa ce a fost trecut la islam a fost eliberat. A semnat un juramint de fidelitate legilor islamice si islamizarea Libiei, iar acum este liber- sa execute juramintul.

IngerAlbastru 11-10-2013 - 00:15

Parca inainte era catolic asa graiesti … ce juramant sa execute???

tomi 13-10-2013 - 22:23

Nu, era de origine mongola si fusese calugar budhist in Tibet pina sa-l puna sef in Libia.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult