Acasa InternationalExterne Premierul slovac: “Nu am incredere in greci!”

Premierul slovac: “Nu am incredere in greci!”

scris de Ziua Veche
2 afisari

.In ciuda deciziei UE si FMI de a acorda un ajutor financiar Greciei, in valoare de aproximativ 110 miliarde de euro, autoritatile de la Bratislava au anuntat luni ca nu vor contribui imediat la acest imprumut, punand la indoiala capacitatea guvernului elen de a implementa reformele necesare.

Potrivit EUobserver, la doar o zi dupa ce premierul elen George Papandreou a facut public planul guverului de reducere a cheltuielilor bugetare, necesar activarii mecanismului de ajutor UE-FMI, premierul Robert Fico a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca executivul slovac nu va aproba acordarea imprumutului pana cand parlamentul Greciei nu va adopta legislatia necesara implemenarii acestor noi masuri de austeritate. “Aprobarea guvernului (Greciei – n.r.) nu este suficienta (…), nu am incredere in greci”, a adugat Fico. In urmatorii trei ani, Slovacia, cel mai nou membru al zonei euro, ar trebui sa acorde Greciei, in mai multe transe, aproximativ 816 milioane de euro. Cu toate acestea, o serie de analisti politici sustin ca afirmatiile premierului Robert Fico pot fi puse pe seama apropiatelor alegeri parlamentare din Slovacia, programate pentru data de 12 iunie.

0 comentariu

Morkova Veselaaahaha 02-04-2010 - 21:53

Da, e la moda sa fi degenerat.
Legatura sexuala cu telespectatorii este cea care da valoarea.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS