Acasa InternationalExterne Premierul suedez, spitalizat de urgență

Premierul suedez, spitalizat de urgență

scris de C.F.V.
8 afisari

Prim-ministrul Suediei, Stefan Löfven, a fost spitalizat de urgență după ce avionul său a aterizat la Stockholm joi dimineață, au indicat mass-media suedeze, citând-o pe purtătoarea sa de cuvânt, care nu a putut să precizeze natura afecțiunii acestuia, transmite AFP.

Stefan LöfvenÎn avionul care l-a adus de la Addis Abeba (capitala Etiopiei), ‘el a simțit o greață puternică’, a declarat cotidianului Aftonbladet purtătoarea sa de cuvânt Anne Ekberg. Ea a adăugat că starea de sănătate a premierului este bună. ‘Va face câteva analize, după care va putea pleca acasă’, a menționat Ekberg.

Potrivit site-ului thelocal.se, un reprezentant al serviciului de ambulanță a declarat pentru cotidianul Aftonbladet că o persoană a fost preluată de la aeroportul Arlanda și transportată la spital, dar nu a fost dezvăluită identitatea pacientului.

„Confirmăm că la ora 08:33 eram la aeroportul Arlanda și am luat un pacient cu ambulanța. Nu facem comentarii legate de natura afecțiunii sau spitalul unde a fost dusă persoana respectivă”, a spus reprezentantul serviciului de ambulanță.

Conform paginii de Facebook a ambasadei Suediei la Addis Abeba, Stefan Löfven a avut un discurs la Conferința internațională a ONU privind finanțarea dezvoltării, prezidată de secretarul general al Națiunilor Unite, Ban Ki-moon.

Social-democratul Stefan Löfven, în vârstă de 57 de ani, exercită funcția de șef al guvernului din octombrie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult