Acasa InternationalExterne Premierul ucrainean s-a plans comisarului european Hahn ca Romania largeste gurile Dunarii

Premierul ucrainean s-a plans comisarului european Hahn ca Romania largeste gurile Dunarii

scris de Ziua Veche
8 afisari

.Ucraina este preocupata de decizia Romaniei de a largi Delta Dunarii, intr-un mod unilateral, fara consultari cu partea ucraineana, a declarat, la Kiev, premierul ucrainean Nikolai Azarov in cadrul unei intalniri cu comisarul european pentru probleme de politica regionala, Johannes Hahn, transmite Agerpres.


„Noi suntem ingrijorati de pozitia Romaniei, care intr-un mod unilateral efectueaza lucrari de largire a gurilor Dunarii pentru a redirectiona traficul catre porturile sale. Dorim sa atragem atentia ca astfel de probleme trebuie rezolvate pe calea unor negocieri bilaterale, si, daca, este necesar, cu participarea conducerii Comisiei Europene”, a declarat seful guvernului de la Kiev, potrivit RBK-Ukraina. Hahn a declarat ca executivul european „a inceput deja sa discute cu ministerul de Externe posibilitatile reale care sa permita gasirea unei solutii acceptabile atat pentru partea ucraineana, cat si pentru partea romana in astfel de probleme referitoare la Delta Dunarii”.

0 comentariu

Corcodel de Parpange 13-04-2010 - 08:22

CU astia la …conducere NOT CHANNCES

jonh smith 13-04-2010 - 13:18

Pe Geoana si Nastase ia nimerit la porecla.
Cu Don Voicu e mai adanca, fratie de revolutiune. Ilici bagatelizeaza, minimizeaza, arunca in derizoriu. foloseste tot ce a invatat la scoala de propaganda sovietica.

Arogantu 13-04-2010 - 18:08

„Nota bene: Daca maestrul (ca e avocat) Catalin Voicu aflase cu Basescu a pradat Romania in cazul Rapirii din Irak, de ce a avut o retinere sa sesizeze Justitia, sau macar pe judecatorul Costiniu?”

Poate stimata ziarista sa spuna la ce au folosit dezvaluirile lui Ovidiu Ohanesian in chestiunea rapirii ?
Poate vajnica ziarista sa explice soarta sesizarilor in cazurile afacerilor de zeci de milioane si multe miliarde ?
Ceva detalii despre soarta DOSARULUI PENAL FLOTA ?
Ceva autosesizari in cazurile de spalare de bani, contracte dubioase etc – de care urla presa (ma rog, „o anumita parte a presei” – cea NEPORTOCALOIDA) ?
Sau, cumva, DNA se poate autosesiza doar in legatura cu ceea ce apare pe MONNEY CHANNEL ?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult