Acasa InternationalExterne Preşedintele Biden a promulgat legea bugetului federal în valoare de 1,7 trilioane de dolari

Preşedintele Biden a promulgat legea bugetului federal în valoare de 1,7 trilioane de dolari

scris de Misu Andrei
53 Afisari

Joe Biden a semnat, joi, proiectul de lege al bugetului federal, a cărui valoare totală se ridică la 1.7 trilioane de dolari. În buget sunt incluse 45 de miliarde de dolari pentru Ucraina.

Președintele american, aflat în vacanță în această perioadă, a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care arată momentul când semnează documentul care urmează să finanțeze funcționarea statului federal american, până în septembrie 2023.

„(Legea) va investi în cercetare medicală, securitate, îngrijire medicală pentru veterani”, ajutoare după dezastre naturale sau programe de combatere a violenţei împotriva femeilor şi „ajutor crucial pentru Ucraina”, a spus preşedintele SUA, potrivit Agerpres.Legea a primit sprijin din partea unor republicani asigurând o trecere uşoară şi oferindu-i lui Joe Biden un succes legislativ în contextul în care cel de-al doilea an al său la Casa Albă se apropie de sfârşit şi trebuie să reflecteze asupra posibilităţii de a candida la alegerile prezidenţiale din 2024.

1 comentariu

?????? 02-01-2023 - 10:42

& La americani „plouă cu bani”, de la albi, ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult