Acasa InternationalExterne Presedintele Consiliului European, facut „carpa” si cetatean al unui „non-stat” in Parlamentul Europei

Presedintele Consiliului European, facut „carpa” si cetatean al unui „non-stat” in Parlamentul Europei

scris de Ziua Veche
1 afisari

 

.Presedintelui Consiliului European, Herman van Rompuy, a fost victima unui atac verbal fara precedent, la prima sa aparitie in plenul Parlamentului European, transmite Radio Romania Actualitati. Astfel, liderul grupului Europa Libertatii si Democratiei, Nigel Farage, l-a numit „carpa” pe inaltul oficial european si l-a comparat cu un functionar de banca.


„Nu vreau sa fiu nepoliticos, dar realmente, aveti carisma unei carpe umede de sters podelele si semanati cu un mic functionar bancar”, a declarat Farage, in huiduielile unor colegi, in timpul unei sedinte la Bruxelles. „Cine sunteti dumneavoastra? Nu auzisem niciodata vorbindu-se despre dumneavoastra, nimeni din Europa nu auzise niciodata de dumneavoastra”, a continuat Nigel Farage, adaugand: „Veniti din Belgia, care este mai degraba un non-stat”.
Reactionand la interventia lui Nigel Farage, presedintele Parlamentului, Jerzy Buzek, a apreciat ca „astfel de atacuri personale nu sunt tolerate” in plenul Parlamentului European.
Presedintele Consiliului European, Herman van Rompuy, s-a rezumat sa afirme ca a asistat la o interventie pe care o „desconsidera”, dar ca nu doreste sa intervina pe aceasta tema.

 

 

0 comentariu

ion Alexe 25-03-2010 - 18:50

Un articol de cacat.Pai cum sa recunoasca asa ceva?!
Datimi un exemplu de UN parlamentar,senator,furacios,delapidotor,PSD-ist ca recunoaste.
La la la si foaie verde.
Curios ce va iesi cu forte bolnavul D-ul Voicu si gasca lui.
Lumea asteapta si tot westul

Caramache 26-03-2010 - 03:04

„”””” “Eu fac apel la dl Blaga, pe care eu il stiu un om serios sa retracteze aceasta declaratie pe care se pare ca o afirma in relatie cu primul ministru, iar domnuluilui prim-ministru Emil Boc ii cer acelasi lucru, sa infirme aceasta solicitare pentru ca este neadevarat, este un lucru mincinos si este o strategie de fructificare politica a cazului Voicu, incercand pana la urma sa improaste in toate directiile, fie ca e vorba de familia mea, fie ca e vorba de reputatia mea, ii rog cu toata seriozitatea sa inceteze cu acest tip de atacuri politice. Dl. Blaga minte sau este dezinformat”, „”””
dixit Prostanacu’.
Prostanacu’ asta nici macar nu este in stare sa vorbeasca corect romaneste. Ia sa vina el sa infirme ca ce-a afirmat mai sus este o exprimare corecta in limba mamei sale. Pai pina si lubenitzarii din Dabuleni vorbesc mai bine romaneste decit leprezentantu’ lor den Parliament, venerabilul senator Prostanc care numai seminte de pepeni a mincat.

Caramache 26-03-2010 - 03:40

“ Catalin Voicu, la Interne
17 Decembrie 2008, ora 21:11
PSD îl va desemna pe Cătălin Voicu (foto) în fruntea Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Voicu e un ofiţer specializat în siguranţă naţională şi ordine publică. Noul ministru are ca obiectiv eradicarea clanurilor mafiote din lumea interlopă şi din economie.”
anunta ziarul Libertatea din 17 decembrie 2008

Caramache 26-03-2010 - 03:48

“ Noaptea generalilor din PSD: Cătălin Voicu sau Gabriel Oprea
PSD trebuie să decidă joi dimineaţă, prin vot, cine va fi ministrul Administraţiei şi Internelor: Cătălin Voicu (general SPP) sau Gabriel Oprea (general MAp).
Cătălin Voicu este deputat PSD, la al doilea mandat, şi general SPP în rezervă. Un personaj misterios, care nu a apărut până acum mai deloc în atenţia opiniei publice. Istoria sa este strâns legată de Ion Iliescu şi de Viorel Hrebenciuc, doi dintre cei mai grei lideri ai PSD. în sprijinul PDSR şi al lui Ion Iliescu”, scria ziarul ,,Ziua’’. Cătălin Voicu a declarat ieri pentru Cotidianul că-l onorează prezenţa sa pe lista posibililor membri ai viitorului Cabinet Emil Boc, însă “nominalizarea mea nu e decât o propunere a Organizaţiei PSD Bucureşti”. Întrebat de Realitatea TV ce-l recomandă pentru funcţia de ministru, Cătălin Voicu a declarat: “Sunt doctor în drept. Pregătirea mea s-a concretizat în domeniul apărării şi ordinii publice. Tema mea de doctorat este o temă în premieră intitulată «Conflictele şi ternsiunile interne» şi, după cum ştiţi, anul viitor, aşa, după cum apare, este un an în care vremurile (…) care par a veni nu sunt foarte generoase”.
De partea cealaltă, Gabriel Oprea, general MAp în rezervă, este favoritul grupării Năstase din PSD. Surse din PSD susţin că Oprea are şanse mai mici să devină ministru, el neavând o susţinere pea mare printre cei cu drept de vot în Comitetul Executiv al PSD, care se va întruni joi pentru a decide cine va ocupa ministerele rezervate formaţiunii conduse de Mircea Geoană.” Cristian Sutu – Cotidianul din 17 decembrie 2008

Caramache 26-03-2010 - 03:58

…. este o lepadatura care s-a lepdat si de Iliescu, si de Nastase si de Constantinescu, etc.
Ce te poti astepta la altceva din partea unui individ las, nescupulos si tembel pe deasupra?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult