Acasa InternationalExterne Preşedintele Germaniei, atacat cu ouă de un român-VIDEO

Preşedintele Germaniei, atacat cu ouă de un român-VIDEO

scris de D.S.S.
2 afisari

Preşedintele german Christian Wulff a fost atacat cu ouă, joi, în timp ce se află la Wiesbaden, localitate aflată în vestul ţării, anunţă Bild. Potrivit publicaţiei, atacatorul ar fi un român ce locuieşte în Germania, identificat drept Adrian V. (48 de ani). El a fost arestat imediat de poliţiştii germani.

Christian Wulff atacat cu oua de un roman

Christian Wulff atacat cu oua de un roman-foto DPA

Wulff (51 de ani) tocmai ajunsese în Wiesbaden şi salută mulţimea, când Adrian V. a început să arunce ouă spre liderul german şi spre creştin-democratul Volker Bouffier, ministru-preşedinte al landului Hesse.

Unul dintre agenţii de pază s-a plasat în faţa oficialilor, însă aceştia au fost atinşi de ouăle aruncate de român. Unul dintre ouă l-a lovit pe Wulff, în timp ce al doilea a atins pantalonii lui Bouffer.

  „Hainele preşedintelui federal au fost murdărite. Preşedintele este bine„, a anunţat poliţia.

Agenţii de securitate şi poliţiştii l-au reţinut imediat pe atacator, care a fost arestat. Preşedintele german a declarat ziariştilor că el a cerut că măsurile de securitate să fie reduse cât mai mult, pentru că „îmi place să am contact cu cetăţenii„. 

 La câteva minute după atac, Wulff a apărut cu haine noi şi a făcut poze cu cei care participau la un eveniment în Parlamentul local.

 

 

3 comentarii

sils 15-04-2011 - 23:03

Banuiesc ca erau oua organice, caci altfel e pasibil de o amenda.

msu 16-04-2011 - 10:24

Ce inseamna sa fii ziarist nepriceput si ai ales nedocumentat !!! Huoooooooo !! Acel individ nu mai e cetatean roman de mai bine de un deceniu. A renuntat la a mai fi roman. Deci corect era : un cetatean german l-a atacat pe……..

geek-a-contra 16-04-2011 - 10:32

nu era un „adrian v” care posta pe forumul ziua?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult