Acasa InternationalExterne Primul birou al unui parlamentar roman in Republica Moldova

Primul birou al unui parlamentar roman in Republica Moldova

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Viorel Badea, reprezentatul romanilor din Europa si Asia in Senatul Romaniei, a inaugurat miercuri, la Chisinau, primul birou al unui parlamentar roman in Republica Moldova. In cadrul conferintei de presa sustinute cu aceasta ocazie, Badea a subliniat importanta deschiderii acestui birou, deoarece el va reprezenta inca un mijloc prin care basarabenii, cetateni romani sau nu, vor putea pastra legatura cu institutiile statului roman.
Senatorul a vorbit si despre importanta incheierii unui parteneriat pentru integrare europeana intre cele doua state, adaugand ca “Republica Moldova trebuie sa se intoarca acasa”. Potrivit site-lui omg.md, vicepresedintele Comisiei pentru Politica Externa a parlamentului a insitat si asupra unei politici comune de securitate cu Moldova, precizand ca proiectul de constituire a batalionului mixt romano-moldovean, depus de Romania atat la NATO cat si la forurile europene ramane unul viabil. Viorel Badea, birou parlamentar, Chisinau.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS