Acasa InternationalExterne Prințul Harry, desemnat „cel mai sexy membru al unei familii regale”

Prințul Harry, desemnat „cel mai sexy membru al unei familii regale”

scris de Misu Andrei
64 afisari

Prinţul Harry a fost desemnat „cel mai sexy membru al unei familii regale” de către cititorii revistei „People”. Ducele de Sussex, în vârstă de 36 de ani, căsătorit cu fosta actriţă Meghan Markle, l-a devansat în acest clasament pe fratele său, prinţul William, clasat pe locul al doilea, şi pe alţi prinţi din întreaga lume, relatează Agerpres.

Anul trecut, prinţul Harry s-a clasat pe primul loc într-un alt sondaj realizat de revista „People”, fiind ales „cel mai sexy tată din lume”, devansând un mare număr de vedete devenite părinţi precum Ryan Lochte, Steven Yeun sau Ryan Reynolds.

Printre finaliştii incluşi anul acesta de „People” pe lista celor mai sexy principi se află prinţul Carl Philip al Suediei, în vârstă de 41 de ani, prinţul Felix al Luxemburgului, 36 de ani, şi prinţul Abdul Mateen din Brunei, în vârstă de 29 de ani.

Prinţul Carl Philip, duce de Varmland, este al doilea copil şi singurul fiu al regelui Carl al XVI-lea Gustaf al Suediei şi al reginei Silvia. Născut Prinţ Moştenitor al Suediei, el a deţinut acest titlu şi prima poziţie în ordinea succesiunii la tron timp de şapte luni, până la schimbarea Legii Succesiunii, prin introducerea sistemului primogeniturii absolute. De atunci, el a pierdut prima poziţie în favoarea surorii sale mai mari, Victoria, care a devenit Prinţesă Moştenitoare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult