Acasa InternationalExterne Prințul Harry, detașat militar în Australia

Prințul Harry, detașat militar în Australia

scris de D.S.S.
10 afisari

Prinţul Harry se află în Australia, unde timp de o lună va participa la mai multe antrenamente ale armatei acestui stat.

Prințul Harry a sosit în Australia pentru a-și începe detașarea militară

Prințul Harry a sosit în Australia pentru a-și începe detașarea militară

Sute de oameni au venit să-l întâmpine la aeroportul din Sydney pe nepotul reginei Elisabeta a II-a. Prinţul nu a întârziat prea mult acolo. S-a îmbarcat într-un elicopter şi a plecat spre capitala Canberra unde a depus flori la un monument dedicat eroilor din cel de-al Doilea Război Mondial.

Harry va participa la misiuni de patrulare, exerciții de simulare de zbor şi de tragere. Prinţul Harry urmează să-şi încheie în luna iunie cariera militară de 10 ani.
Al patrulea în ordinea succesiunii la tronul britanic și, în curând, al cincilea după nașterea celui de-al doilea copil al fratelui său William, prințul Harry va fi integrat în perioada detașării sale în unități și regimente din Sydney, Darwin și Perth.

Harry de Wales va participa la exerciții de pregătire urbană, patrulare în pădure, exerciții de simulare de zbor, exerciții comune de tragere și activități pe lângă un regiment local.

Prințul Harry a anunțat recent că va pune capăt carierei sale militare în luna iunie, după detașarea în Australia.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult