Acasa InternationalExterne Probleme cu spatele. Putin nu se mai poate aşeza singur

Probleme cu spatele. Putin nu se mai poate aşeza singur

scris de M.A.
8 afisari

Vladimir Putin are dureri acute de spate. La întâlnirea de luni de la Istanbul, premierul turc Recep Tayyip Erdogan l-a ajutat pe preşedintele rus să se aşeze pe scaun, scrie presa rusă.

Probleme cu spatele. Putin nu se mai poate aşeza singur

Probleme cu spatele. Putin nu se mai poate aşeza singur (foto: eurotv.md)

Primele informaţii că locatarul de la Kremlin, care până recent afişase o alură sportivă şi de om dur, ar avea probleme de sănătate au apărut în luna octombrie, după ce practic încetase să mai apară în public. Dmitri Peskov, purtătorul său de cuvânt, a dat în repetate rânduri asigurări că şeful statului este ‘în formă’, dar că preferă să lucreze la reşedinţa sa Novo-Ogariovo, din cauza blocajelor masive de trafic din Moscova, transmite Agerpres.

Vinerea trecută însă premierul japonez Yoshihiko Noda a declarat că a fost nevoit să-şi anuleze vizita programată pentru decembrie în Rusia din cauza stării de sănătate a preşedintelui rus. Mai înainte, preşedintele belarus Aleksandr Lukaşenko dezvăluise că Putin s-a accidentat la coloană în timpul unor antrenamente de judo.

4 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 04-12-2012 - 13:30

Doaraghi Gas.padin PUTin ,nu a tzinut cont de RECOMANDAREA consilierilor sai ! La turci ,problema cu SPATELE au intampinat mai multi VIZITATORI ,neatenti ! Dar posibil sa fie un BANAL …lunibago !

kapa 05-12-2012 - 13:32

poate are hemoroizi,sau il ajung din urma.

ruski celovek 06-12-2012 - 19:23

Asta e om cu coaie…nu gluma!!!!
Trag greu si incurca reflexia……..

cetateana 09-12-2012 - 09:20

din luna august sunt in aceeasi situatie;este cumplit sa treci prin dureri iar musculatura,durerile osoase sa nu permita cele mai minore miscari firesti, decat prin suferinta.Da! fara ajutor nu se poate ;altfel printr-un efort dureros se poate sa te asezi sau sa te ridici in asemenea stare a organismului.Asadar nu-mi ramane decat sa urez : SANATATE! VINDECARE GRABNICA! TRATAMENT ADECVAT!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult