Acasa InternationalExterne Procurorul adjunct al Moscovei a intrat ilegal in curtea presedintelui Medvedev

Procurorul adjunct al Moscovei a intrat ilegal in curtea presedintelui Medvedev

scris de Ziua Veche
6 afisari

Procurorul adjunct al regiunii Moscova a intrat ilegal pe teritoriul resedintei Gorki-9 a presedintelui rus Dmitri Medvedev, scrie Izvestia.ru. Potrivit unei surse din Serviciului Federal de Paza (FSO), Stanislav Buianski il astepta pe seful statului sau pe prima doamna langa capela, care se afla pe teriotoriul resedintei, cu scopul de a-i cunoaste si de a vorbi cu ei. Planurile sale nu au fost duse la bun sfarsit, pentru ca resedinta este foarte bine pazita si Buianski a fost retinut de FSO.

Incidentul s-a petrecut pe 28 mai si, in aceeasi zi, oficialul si-a dat demisia, din proprie dorinta. FSO nu au confirmat inca incidentul, dar urmeaza sa dea in curand o explicatie oficiala. In prezent nu se cunoaste locul unde se afla oficialul. De asemenea, nu se stie nici despre ce vroia sa vorbeasca el cu presedintele. Reprezentantii fortelor de ordine au spus ca Buianski nu va fi tras la raspundere penal pentru acest incident.

Stanislav Buianski, in varsta de 30 de ani, conducea Oficiul de Supraveghere a Investigatiilor din cadrul procuraturii regiunii Moscova, departamentul care verifica punerea in aplicare a legilor pe probleme legate de securitatea feredala, relatiile interetnice si combaterea extremismului, precum si diviziunea de investigare a cazurilor deosebit de importante de urmarire penala din suburbii, scrie RBK, citat de aceeasi sursa.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult