Acasa InternationalExterne Protest al militarilor bulgari

Protest al militarilor bulgari

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Militarii din cateva orase bulgare au iesit la un protest simbolic impotriva planurilor guvernului care intentioneaza sa ii oblige sa plateasca singuri o parte din contributiile sociale si de sanatate.


Potrivit Agerpres, cateva zeci de militari din Sliven si Plovdiv s-au strans in fata cluburilor militare din orasele respective, dar, avand in vedere ca legislatia bulgara interzice militarilor orice forma de protest, ei au explicat ca nu au venit sa protesteze, ci pur si simplu sa stea de vorba despre problemele lor. Ei au mai precizat ca salariul mediu in armata este de 410 euro si ca s-ar reduce 50 de euro, daca din acesta se scad contributiile la asigurarile sociale si de sanatate.

0 comentariu

gicu 27-03-2010 - 04:53

sintem parteneri tratati ne ca atare ca nu sinteti mai destepti din cauza voastra am ajuns aici ca neati vindut de 2 ori la rusi noi ce cistigam din afacerea asta cu rachete?RUSINE SA VA FIE TIPATI CAI CORUPTIE DA CIND VINE VORBA DE BANI BAGATI SULA N COASTE SAU CORUPE TI CHIAR VOI

ulivia 27-03-2010 - 05:46

Parteneri cu americanii?De cand sunt americanii „parteneri cu securist-kgb-ist-comunistii din Romania,indentificati in Raportul ONU/2009 CA TRAFICANTI DE ARME PENTRU TERORISMUL INTERNATIONAL.

cercetas 27-03-2010 - 15:25

caci adevarul este ca sunteti FOARTE valorosi. Multi insa nu vor sa recunoasca si se dedau la maghiarisme si bozgorlacuri scarboase, vai de capu lor de blestematii dracului, ce boi sunt!

Bibi Jidanu 28-03-2010 - 18:45

Daaa, valorosi cat platim … sa finantzam modernizarea Israelului.

Ce tarfa mai docila vrei dom’le?
Ma doare-n piCS cat de valorosi suntem ca parteneri. O medalie nu le da? Asa, sa-i vad plin pe pEptzi cu medalii ca alea rusesti. Plus invitatie la defilarea de 4 iulie. Oo pardon astia incaseaza COMISIOANE.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult