Acasa InternationalExterne Proteste violente în Turcia din cauza Internetului

Proteste violente în Turcia din cauza Internetului

scris de M.I.
2 afisari

Mii de oameni au ieşit pe străzi în Turcia ca să protesteze faţă de o serie de legi controversate privind controlul Internetului.

Proteste violente în Turcia din cauza Internetului

Proteste violente în Turcia din cauza Internetului

Cele mai dure confruntări au avut loc la Istanbul, unde protestatarii au aruncat cu artificii şi pietre în forţele de ordine, care au răspuns cu tunuri cu apă. Violenţe au avut loc şi la Ankara, unde protestul a început paşnic, dar a degenerat în lupte de stradăOamenii sunt nemulţumiţi de noile prevederi legislative adoptate de Parlamentul turc în această săptămână care permit autorităţilor să blocheze un site în câteva ore fără aprobarea justiţiei.

Opozanţii guvernului condus de Recep Erdogan spun că măsura reprezintă o altă încercare a premierului de a limita libertatea de exprimare pentru a se pune la adăpost de critici.

2 comentarii

ionisus 09-02-2014 - 19:15

Pana si turcii se opun botnitei, prin proteste masive.Noi, dormim…nu trebuie sa-si faca probleme…”autoritatile”, se rezolva totul de la sine.

Gisela 09-02-2014 - 19:18

Erdogan introduce democratia si b8inefacerile religiei PACII…ISLAMIZAREA Turciei….

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult