Acasa InternationalExterne Putin – 63,75% din voturi

Putin – 63,75% din voturi

scris de P.C.R.
5 afisari
UPDATE, ora 08.35 – Vladimir Putin a fost ales preşedinte al Federaţiei Ruse cu 63,75% din voturi, a anunţat luni preşedintele Comisiei Electorale Centrale, Vladimir Ciurov, după centralizarea rezultatelor de la 99,3% din secţiile de votare.

Pentru Putin au votat 45,1 milioane de cetăţeni. Prezenţa la urne a fost de 65,3%, a precizat Ciurov, potrivit postului Vesti.  Rezultatele finale vor fi făcute publice de CEC în cursul zilei de miercuri.Vladimir Putin, candidatul favorit al prezidenţialelor din Rusia, este ales şef de stat din primul tur de scrutin, cu 61,81% din voturi, potrivit primelor rezultate difuzate de Comisia Electorală Centrală imediat după închiderea secţiilor de votare.

––––––––––-

Vladimir Putin judo

Putin - 61,81% din voturi

Datele reflectă rezultatele după centralizarea a aproximativ 14% din voturi şi se schimbă pe măsura numărării sufragiilor. Putin este urmat de liderul comunist Ghennadi Ziuganov – cu 17,89% din voturi. Pe locul al treilea se clasează ultranaţionalistul Vladimir Jirinovski, care a obţinut 7,98% din sufragii. Miliardarul Mihail Prohorov a întrunit 7,53 % din sufragii, iar liderul Rusiei Juste (centru-stânga), Serghei Mironov – 3,67%.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS