Acasa InternationalExterne Putin a apărut la Kiev cu o vânătaie pe faţă

Putin a apărut la Kiev cu o vânătaie pe faţă

scris de Ziua Veche
7 afisari

Presa rusă şi cea ucraineană au lansat o serie de speculaţii joi, după vizita premierului rus la Kiev, care avea o vânătaie mare pe faţă, întrebându-se dacă Vladimir Putin s-a rănit la judo sau dacă a fost supus unei operaţii estetice. În cursul vizitei sale miercuri, Putin avea faţa puternic machiată pentru a ascunde, se pare, această echimoză, conform jurnaliştilor prezenţi.


“Jurnaliştii ucraineni, ruşi şi occidentali (…) nu vorbeau decât despre un singur lucru: cum a făcut premierul o vânătaie sub ochi?”, scrie Andrei Kolesnikov, jurnalist la cotidianul rus Kommersant, citat de Mediafax, care urmăreşte toate deplasările şefului Guvernului. “S-a întâmplat în timpul unui antrenament (sportiv)?”, se întreabă el, adăugând că “toată lumea, fără excepţie, a văzut (vânătaia), chiar dacă era ascunsă cu grijă”. Putin a sosit la Kiev “cu o stare proastă” şi cu “ceva ce semăna cu o vânătaie mare sub pometele stâng”, informează postul ucrainean de televiziune TCH.

“Avea o umflătură foarte vizibilă pe faţă. Aceasta era puţin ascunsă de machiaj”, potrivit TCH. În mod curios, o conferinţă de presă comună a lui Putin cu omologul său ucrainean, Mikola Azarov, a fost anulată, la fel ca şi o cină. “Putin a suferit un lifting?”, întreabă la rândul său săptămânalul ucrainean Levi Bereg. Umflătura premierului ar putea proveni şi de la o extracţie dentară “sau poate de la o şedinţă nefericită de judo”, adaugă săptămânalul.

0 comentariu

usla 23-04-2010 - 22:19

Dar iute de tot, pina nu ies oamenii in strada ! Si sa nu indrazniti sa va trageti ceva ca se afla si e si mai rau ! Vedeti ca stiati ! Dar nu va indurati ! De ce ! BOLSEVICILOR !

Adrian D 24-04-2010 - 06:22

sunt private. Ce pazirati pana acum, tovarashi? Ori nu aveati inca bani sa le preluati? Numai ca preluarea e o treaba, a le face sa functioneze e, putin, altceva…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult