Acasa InternationalExterne Putin a decretat patru zile de grădinărit pentru ruşi

Putin a decretat patru zile de grădinărit pentru ruşi

scris de Marius Bâtcă
1 afisari

Ruşii nu vor mai merge la serviciu din 6 până în 9 mai, pentru că premierul Vladimir Putin a hotărât să le dea patru zile libere ca să se ocupe de „grădinărit”.

Vladimir Putin (russiablog.org)

Vladimir Putin (foto: russiablog.org)

Premierul rus Vladimir Putin, care a fost recent ales preşedinte al Rusiei, a decretat joi patru zile libere, inclusiv 7 mai, ziua învestiturii sale la Kremlin, oficial pentru ca ruşii să se ocupe de „grădinărit”, au anunţat agenţiile ruse, preluate de Mediafax.

Putin a declarat că din 6 până în 9 mai, ruşii nu vor mai merge la serviciu, „populaţia exprimându-se în favoarea unor zile libere suplimentare pentru a merge la ţară, la grădinărit„.

Preşedintele ales nu a făcut nicio referire la depunerea jurământului care va marca revenirea sa la Kremlin.

Ziua de 9 mai, când ruşii celebrează sfârşitul celui de-al doilea Război Mondial, este liberă în fiecare an, iar, în schimbul liberelor de pe 7 şi 8 mai, ruşii vor lucra sâmbetele de 5 şi 12 mai.

Putin a fost preşedinte al Rusiei între 2000 şi 2008 şi se pregăteste să revină la Kremlin după ce pe 4 martie a fost ales pentru a treia oară preşedinte.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult