Acasa InternationalExterne Putin a ucis democraţia în Rusia şi a înlocuit-o cu Mafia

Putin a ucis democraţia în Rusia şi a înlocuit-o cu Mafia

scris de Adrian Pătruscă
2 afisari

“Vladimir Putin a omorât statul de drept şi a pus în loc un stat mafiot, corupt. Toată lumea ştie asta”.

Mafiotul PutinDeclaraţia îi aparţine fostului viceprim-ministru al lui Elţân, Boris Nemţov şi unul din liderii opoziţiei ruse şi a fost făcută într-o conferinţă de presă miercuri la Parlamentul European.

Putin a rămas adevărata mână forte în Rusia, Medvedev “nu este un adevărat preşedinte”. “Este un bun blogger”, l-a ironizat Nemţov pe presupusul număr unu de la Kremlin, informează Le Figaro.

Putin a fost comparat cu Mubarak. “Doar că speră să aibă un viitor mai luminos, dar eu n-aş fi aşa sigur”.

Amintind că Rusia este membră a Consiliului Europei şi a OSCE, Nemţov a avertizat că problemele libertăţii de expresie şi corupţiei din Rusia sunt şi ale tuturor ţărilor membre în aceste organisme.

Comentând viitoarea vizită a lui Putin din 24 februarie la Bruxelles, la invitaţia preşedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, Nemţov i-a acuzat pe cei care se supun Realpolitik şi “îşi uită valorile ca să creadă doar în promisiuni şi în bani”. Dimpotrivă, Nemţov, invitat de grupul Verzilor la Parlamentul european, a salutat posibilitatea ca joi să fie adoptată o rezoluţie asupra statului de drept în Rusia,  care denunţe atingerile la adresa drepturilor omului.

Fostul vicepremier, care conduce mişcarea de opoziţie Solidarnost, a fost încarcerat 15 zile la începutul anului, pentru a fi participat la o manifestaţie neautorizată la Moscova pe 31 decembrie. El a explicat că scopul său principal este să-l împiedice pe Putin să redevină preşedinte. “Ar fi o catastrofă pentru Rusia”.

Alegerile legislative vor avea loc în Rusia în noiembrie 2011, iar prezidenţialele în primăvara lui 2012.

8 comentarii

jan dinu 16-02-2011 - 20:53

Nu stiu de ce – Boris Nemtov – n-a facut – ALIAH – spre
Israel asha cum a facut majoritatea coreligionarilor lui
mergind la pamintul fagaduintei ??!
Un – RABIN – trebuie sa-i dea niste lectii ,indreptindu-l pe
——- calea cea buna ——- …parasind Maika Rusia unde
domneste MAFIA – ajundind „acasa in Israel unde
domneste —- democratia —– !
JD-USA

urbos 16-02-2011 - 21:05

Lasa ca explica imbecilul valverde ca la rusi e democratie.

Mache 17-02-2011 - 00:17

Smecheria e ca la la Ivan n-a fost democratie nici sub Eltin. Eventual a fost pentru scurt timp una ceva mai originala ca a lu’ Iliescu.

Practic papasa Putin a inlocuit mafia rebela si lipsita de coeziune a lui Eltin cu mafia rusa contemporana pe care a disciplinat-o muscaleste dar a si imbogatit-o mult peste ceea ce se putea visa acum 10-15 ani….

urbos 17-02-2011 - 02:22

Ehei, daca ai face exact aceeasi analiza facand si comparatia dintre Putin si Basescu, ai da intr-adevar dovada de inteligenta. Dar tu esti un paricopitat care grohaie si behaie fara o directie precisa, dupa ce simte in urina. Ti-ai ratat sansa.
Nu ca ratarea ti-ar fi ceva strain, doar te-a urmarit toata viata.

Aolica 17-02-2011 - 03:49

paricopitatele e kosher

Mache 17-02-2011 - 04:39

Bubosule,

Gura pacatorsului adevar graieste.

Fireste ca ratarea nu mi-e straina. Cel putin in masura care te cunosc pe tine – culme si desavarsire suprema a ratarii. Ca ma urmaresti toata, viata e de asemenea posibil – tu stii cel mai bine, biata maimuta chinuita…

Huhu Ciu 17-02-2011 - 04:44

Hai sa fim sinceri: Putin, Basescu si Iliescu merita sa sfirseasca ca sotii Ceausescu, la fel meritau Hiler, Stalin si alti dictatori din Istorie!

Huhu Ciu 17-02-2011 - 04:45

Hitler, nu Hiler

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult