Acasa InternationalExterne Putin desfiinteaza RIA Novosti si Vocea Rusiei

Putin desfiinteaza RIA Novosti si Vocea Rusiei

scris de D.P.
1 afisari

Vladimir Putin a semnat un decret, publicat pe website-ul Kremlinului, prin care anunta desfiintarea agentiei ruse de stiri RIA Novosti, detinuta de stat, si inlocuirea acesteia cu agentia „Rusia Astazi”, scrie BBC News.

Putin desfiinteaza RIA Novosti si Vocea Rusiei

Noua agentie va fi condusa de jurnalistul Dmitri Kiselev, suporter al administratiei Putin. Si  postul de radio Vocea Rusiei, de asemenea detinut de stat, a fost inchis. Decretul intra in vigoare imediat dupa promulgare. Serghei Ivanov, seful administratiei Kremlin, a declarat jurnalistilor din Moscova ca agentia de stiri se restructureaza pentru a deveni mai eficienta din punct de vedere economic, potrivit Interfax.
Ivanov a declarat ca agentia, care va fi dizolvata si reorganizata ca Agentia Internationala de Stiri Russia Today, trebuie sa faca uz mai rational de bani publici si ca trebuie sa fie mai eficienta.

Dmitri Kiselev, numit de Vladimir Putin in fruntea viitoarei institutii de presa „Rossia Segodnia” (Rusia Astazi), este un controversat prezentator de televiziune.  Kiselev are o  emisiune de analiza „Vesti Nedeli” la postul public Rossia, unde difuzeaza reportaje critice impotriva opozitiei, homosexualilor sau americanilor.

4 comentarii

vic 09-12-2013 - 18:17

si in tara asta e nevoie de un putin.din pacate,avem numai muhaele .

UnUL 09-12-2013 - 18:19

De un dictator ca Putin nu e nevoie nicăieri.

Tache 09-12-2013 - 19:35

Unulica, nu ai facut tu, pe acest forum, apologia dictaturii in Romania ? Nu erai tu cel care spunea ca cetateanul roman este prost si sigura guvernare functionala este dictatura ?

UnUL 09-12-2013 - 20:15

Un om care a trăit sub o dictatură NU POATE FACE APOLOGIA DICTATURII, Tăchiță. Regretam doar că românul nu pricepe decât atunci când este obligat, când i se arată bâta, în loc să își asume de bună voie niște valori și niște comportamente normale în orice țară civilizată.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult