Acasa InternationalExterne Putin: Ianukovici, singurul preşedinte legitim al Ucrainei

Putin: Ianukovici, singurul preşedinte legitim al Ucrainei

scris de S. P.
7 afisari

Viktor Ianukovici este singurul preşedinte legitim al acestei ţări, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, preşedintele rus Vladimir Putin.

Putin: Ianukovici, singurul preşedinte legitim al Ucrainei

Putin: Ianukovici, singurul preşedinte legitim al Ucrainei

El a spus că în Ucraina a avut loc o ‘lovitură de stat anticonstituţională’ şi ‘confiscarea armată a puterii’.

Preluarea puterii în Ucraina de către opoziţie a fost ‘o lovitură de stat anticonstituţională’ şi rezultatul unei insurecţii armate, a declarat marţi preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, informează EFE.

Acestea sunt primele declaraţii pe tema crizei din Ucraina făcute de preşedintele rus, într-o conferinţă de presă desfăşurată la reşedinţa sa din afara Moscovei, notează Agerpres.

9 comentarii

UnUL 04-03-2014 - 13:28

Își pregătește terenul pentru cazul în care s-ar trezi și rușii lui și l-ar da jos. Puține șanse. Rușii au nevoie de un „tătuc”, nu se simt bine decât sub dictatură, dacă ar dispune de libertate nu ar ști ce să facă cu ea. (Dovadă . numărul infim de ruși care s-au deșteptat la cap și iau parte la manifestațiile anti-Putin – rapid și brutal reprimate de poliție).

mircea 04-03-2014 - 13:47

Ptiu drace ,cum le faceti voi asa da le broditi ca in ultimii 25 de ani numai tarile predominant Ortodoxe au probleme???Romania,Iugoslavia,Grecia …Ukraina.Bou are si el idei putine dar FIXATE si baligoase.Ba nU-Lule moare IEUROPA si catolicismul agresiv fara materiile prime si combustibil de la Rusi

UnUL 04-03-2014 - 15:27

NU E CHESTIE DE RELIGIE : E CHESTIE DE HOȚIE, DE CORUPȚIE, DE DICTATURĂ.

salut 04-03-2014 - 16:14

Pana una, alta, Putin are dreptate. Unul a ajuns presedinte ca rezultat a unor alegeri, altul sau altii, ca rezultat a cateva mii de fascisti agresivi adunati si platiti de terte parti. E clar ca doar primul e legitim.

UnUL 04-03-2014 - 16:36

Mda. Și Hitler a ajuns la PUTERE PRIN ALEGERI DEMOCRATICE.

Antibasistul 04-03-2014 - 16:41

La fel dictatorul Basescu, dar democratice furate, la Paris!!!!!!!!!!!!!

salut 04-03-2014 - 16:58

La Basescu situatia e diferita. El e si ilegitim si imoral dupa orice standarde democratice folosite. Alegerile alea din 2010 au fost cum au fost.
Dar dupa ele a fost un referendum in care 90 % din votanti, 7 milioane, cu doua milioane mai mult decat cei ce l-au votat anterior au spus ca trebuie sa plece. Numai vreo 600.000 au spus sa ramana. Si totusi Dementul nu a plecat, cum nu pleaca nici un dictator de bunavoie, conform rezultatelor democratice.

Deci situatiile nu se compara. Ianukovici era presedinte de drept, dupa standarde democratice acceptabile; Basescu e un impostor care-si trage „puterea” din lasitatea celor trimisi de popor sa lupte impotriva lui.

PS: In mod normal, toate actele juridice, politice si de alta natura emise de acest impostor in perioada post-referendum sunt lovite de nulitate.

salut 04-03-2014 - 16:48

@ „UnUL
04-03-2014 at 16:36
Mda. Și Hitler a ajuns la PUTERE PRIN ALEGERI DEMOCRATICE”
=========================
In contextul asta, argumentul e tipic al unei slugi ce gandeste prin buzitele infipte in prohabul deschis al stapanului.
Fara principii, fara logica, fara nimic. A zis stapanul asa, asa zice si sluga. In mintea slugii cu buzele in prohabul stapanului, faptul ca stapanului i s-a intarit mataranga e semn de mare adevar. Daca stapanul zice invers, e invers. Dovada? Mataranga sta inca semeata.

Ce sa-i ceri secaturii, slugoi de Sluj-Napoca?

ValVerde 04-03-2014 - 16:54

Ai incercat sa spui ceva, mai cornuta ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult