Acasa InternationalExterne Putin il acuza pe Hodorkovski ca a recurs la asasinate pentru a-si proteja afacerile

Putin il acuza pe Hodorkovski ca a recurs la asasinate pentru a-si proteja afacerile

scris de Ziua Veche
7 afisari

.Premierul Rusiei, Vladimir Putin, l-a acuzat pe fostul presedinte al grupului petrolier Iukos, Mihail Hodorkovski, aflat in detentie, ca a recurs la asasinate pentru a-si proteja interesele comerciale.

„Are sange pe maini”, a declarat Putin in cursul reuniunii anuale a Clubului Valdai, la Soci, pe litoralul Marii Negre. „A omorat oameni pentru a proteja interesele economice ale companiei„, adauga premierul rus, potrivit Mediafax.

Mihail Hodorkovski, care a fost presedinte al Iukos si cel mai bogat om din Rusia, a fost condamnat in 2005, insa in prezent este judecat pentru comert ilegal cu petrol.

Vladimir Putin a declarat ca Hodorkovski nu a fost judecat pentru uciderea unei femei care refuzase sa ii achite o taxa de protectie. „Nu a fost inchis el pentru acest lucru, ci un responsabil al serviciului sau de securitate”, a explicat Putin.

Desi a expus acuzatiile, Putin a declarat ca nu va interveni in acest caz. „Cum va evolua situatia sa in viitor? Exista diverse proceduri. Nu ma amestec si nu vreau sa intervin”, sustine Putin.

0 comentariu

pompiliu bota 19-04-2010 - 19:53

Amenintarea
ART. 193
Fapta de a ameninta o persoana cu savarsirea unei infractiuni sau a unei fapte pagubitoare indreptate impotriva ei, a sotului ori a unei rude apropiate, daca este de natura sa o alarmeze, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la un an sau cu amenda, fara ca pedeapsa aplicata sa poata depasi sanctiunea prevazuta de lege pentru infractiunea care a format obiectul amenintarii.

alx 20-04-2010 - 11:16

Propun o verificare a recuperatorilor „legali” si cu asa zise acte in regula, gen EOS-KSI si multi altii. Pentru aceleasi fapte, cum fac dansii, altii se duc oleaca la parnaie. Repet, lacunele sistemului de imprumut bancar si eventualitatea imposibilitatii de recuperare a sumei acordate trebuie sa fie asumate de creditor atunci cand purcede la intocmirea contractului. Astept cu nerabdare infiintarea institutiei persoanei falite. Ca in Franta, pentru cine stie…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult