Acasa InternationalExterne Putin intretine suspansul asupra 2012

Putin intretine suspansul asupra 2012

scris de Ziua Veche
17 Afisari

.Primul ministru rus Vladimir Putin a declarat luni ca este prea devreme sa se discute despre planurile sale pentru alegerile prezidentiale din 2012, dar a facut o referinta la presedintele american Franklin D. Roosevelt care a avut patru mandate, transmite Agerpres.


In timp ce cresc speculatiile asupra planurilor presedintelui rus Dmitri Medvedev si ale puternicului sau prim-ministru, Vladimir Putin a subliniat ca niciunul dintre ei nu ar viola Constitutia, mentioneaza AFP. „A existat un presedinte american – Roosevelt – care a fost ales pentru patru mandate consecutive intrucat acest lucru nu era contrar Constitutiei” Statelor Unite, a declarat el in fata expertilor internationali ai Clubului de la Valdai.

Franklin D. Roosevelt a fost singurul presedinte american reales pentru patru mandate din 1933 pana in 1945, de la Marea Depresiune la cel de-Al Doilea Razboi Mondial. „Nici eu si nici presedintele Medvedev nu vom face nimic contra Legii fundamentale”, a adaugat el.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult