Acasa InternationalExterne Putin nu crede ca Rusia va adera la OMC pana in 2011

Putin nu crede ca Rusia va adera la OMC pana in 2011

scris de Ziua Veche
0 afisari

.Premierul rus Vladimir Putin a declarat, marti, ca Rusia va incerca sa adere la Organizatia Mondiala a Comertului (OMC) pana la 1 ianuarie 2011, dar ca se indoieste ca aceasta perspectiva este una reala, informeaza Agerpres.


“Si noi vrem sa aderam la OMC, facem eforturi in acest sens, vom continua acest proces. Bineinteles ca ar fi bine sa nu tragem de timp cu indeplinirea conditiilor de localizare, iar Dumneavoastra – cu semnarea acordurilor corespunzatoare. Dar, sincer sa fiu, nu cred ca aceasta etapa va incepe de la 1 ianuarie, desi noi ne vom stradui”, a afirmat Vladimir Putin, la o sedinta la Sankt-Petersburg, consacrata industriei auto.

Subsecretarul de stat american, William Burns, a declarat, pe 12 septembrie, la Moscova, ca Rusia este mai aproape ca niciodata de aderarea la OMC. Rusia este ultima mare putere economica, ramasa neintegrata in sistemul comercial multilateral. Federatia Rusa incearca sa devina membru al OMC din 1993, in timp ce procedura obisnuita de aderare dureaza 5-7 ani.

0 comentariu

JOE BIDEN 20-04-2010 - 16:50

Cea mai buna „rasplata” pentru acest …Huhu Ciu este indiferenta. Nu merita nici macar un epitet.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult