Acasa InternationalExterne Putin nu-i vrea pe Joe Biden şi pe Prinţul Charles la parada de la Moscova

Putin nu-i vrea pe Joe Biden şi pe Prinţul Charles la parada de la Moscova

scris de Ziua Veche
0 afisari

Autorităţile ruse l-au invitat pe premierul britanic, Gordon Brown, să participe la evenimentele organizate duminică pentru a marca 65 de ani de la încheierea celui de-al Doilea Război Mondial, însă şeful guvernului de la Londra nu va putea asista la paradă, din cauza situaţiei politice create după alegerile legislative. Foreign Office a sugerat, în aceste condiţii, ca Marea Britanie să fie reprezentată la paradă de Prinţul Charles, moştenitorul Tronului britanic.


The Guardian, citat de Mediafax, afirmă că premierul rus a respins propunerea săptămâna trecută, transmiţând că nu doreşte prezenţa acestuia la Moscova şi exprimându-şi, aparent, nemulţumirea faţă de refuzul Marii Britanii de a-l extrăda pe Boris Berezovski, fost oligarh rus şi unul dintre criticii vehemenţi ai Kremlinului.

Potrivit ziarului britanic, Putin s-a opus şi prezenţei lui Joe Biden la Moscova, vicepreşedintele american fiind considerat drept unul dintre susţinătorii liderului georgian Mihail Saakaşvili. Pavel Felgenhauer, analist militar şi colaborator al cotidianului de opoziţie Novaia Gazeta, a afirmat că decizia de a refuza prezenţa Prinţului Charles i-a aparţinut integral lui Putin.

La ceremonie vor asista mai mult de 25 de lideri străini, inclusiv preşedintele francez, Nicolas Sarkozy, şi cancelarul german, Angela Merkel, în timp ce Marea Britanie şi Statele Unite vor fi reprezentate numai de ambasadori.

0 comentariu

Norman Finkel5 04-04-2010 - 19:48

Bai mai lasatzine-n pace cu „Iranul face bomba” si alte guitzuri propagandistice tampite, ca gogoasha asta a mai mestecat-o BUSH-juniorul cand cu IRAKul si …inca mai cauta WMDuile alea :_))
STratfor are griji acushica, cica spioneaza CHINA.
Isrelul fura si din USA (??!!) Dar pe aia nu-i vede …Stratosferu’ asta :-))))

Gargarele astea Neocons sunt deja tot asa de „credibile” cat era raportatea infaptuirii planului cincunal la Ceausescu.

Norman Finkel5 04-04-2010 - 19:55

„Politica militara a Germaniei a fost subordonata NATO, iar cea economica a fost subordonata Comunitatii Economice Europene (predecesoarea Uniunii Europene de azi).

Si alea doua-s subordonate USA care-s subordonate ISRAELULUI. Am gresit analiza? :-)…

„NATO a rezolvat problema pe termen scurt a Germaniei, in vreme ce Uniunea Europeana a fost vazuta ca o rezolvare pe termen lung.”

Pai daa, GERMANIA INROBITA, legata de maini si mulsa de bani.
Am banuit noi dar merci ca atzi spus-o pe shleau 🙁

„Pentru europeni – inclusiv pentru germani – aceste structuri au reprezentat cea mai buna alegere.”

Aia crezi tu, jydan dobitoc 🙂

Adrian D 05-04-2010 - 09:40

„Aia crezi tu, jydan dobitoc :-„
El nu crede nimic, Normane! Vrea sa ne faca pe noi sa credem…fara a cerceta!

contras 05-04-2010 - 15:07

NormanFinkel5, inca n-ai renuntat la gargara cu care ne-ai obisnuit de pe calalta Ziua?

Mache 06-04-2010 - 00:56

Amu’ gluma-i gluma, da’ chiar ca n-ar strica daca Germania ar incaleca si ar lucra cazaceste cu cravasa macar juma’ din membrii UE.

Ca la urma urmei cioflenderii care chiraie azi disperati impotriva Germaniei n-ar trebui sa uite ca fara harnicia si ingeniozitatea nemteasca le-ar ghiortai si azi matele de foame in nadragii bunicului legati cu sfoara si rupti in tur prin praful Siciliei sau Corintului, in loc sa le tremure de manie proletara junk food-ul incins in burtile generos revarsate peste blugii chinezesti… N’asa?

Huhu 06-04-2010 - 02:42

N-asa?

Huhu 06-04-2010 - 02:57

Iaca Mache ca spusesi adivarul, privitor la nemtalai, e cei mai harnici din Iuropa!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult