Acasa InternationalExterne Putin retrage trupele de la granița cu Ucraina

Putin retrage trupele de la granița cu Ucraina

scris de Z.V.
2 afisari

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin a orodonat trupelor rusești staționate la bazele lor permanent după exercițiile militare din regiunea Rostov din apropiere de granița cu Ucraina.

Putin retrage trupele de la granițǎ cu Ucraina (foto:olympictalk.nbcsport.com)

Putin retrage trupele de la granițǎ cu Ucraina (foto:olympictalk.nbcsport.com)

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a spus că președintele rus s-a întâlnit cu ministrul apărării, Serghei Șoigu, au transmis sâmbătă noapte agențiile de presă din Rusia. „Ministrul l-a informat pe comandantul suprem în legătură cu finalizarea perioadei de vară pentru antrenamente la poligoanele de tragere ale Districtului Militar Sud”, a afirmat Peskov.

Conform Agerpres, retragerea trupelor survine în contextul în care Putin și omologul său ucrainean Petro Poroșenko ar urma să aibă o întrevedere săptămâna viitoare la Milano, cu ocazia Summitului Asia-Europa. „După această informare, Putin a ordonat începerea retragerii trupelor la bazele lor permanente. În total, 17.600 de militari s-au antrenat la poligoanele de tragere din regiunea Rostov pe timpul verii”, a adăugat purtǎtorul de cuvȃnt Peskov.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult