Acasa InternationalExterne Raid israelian în Fâşia Gaza

Raid israelian în Fâşia Gaza

scris de A.P.
2 afisari

Armata israeliană a efectuat un raid aerian miercuri în Fâşia Gaza, în urma unor tiruri de rachetă, care se produc cu puţin timp înainte de reluarea negocierilor directe israeliano-palestiniene, a anunţat un purtător de cuvânt al armatei.

„Raidul a vizat două instalaţii de lansare de rachete, în urma unor tiruri de rachete efectuate marţi de pe teritoriul Fâşiei Gaza, dintre care una a explodat pe teritoriul israelian”, fără să facă victime, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Mişcarea „Hamas trebuie să dea socoteală pentru orice încălcare a suveranităţii israeliene, iar regimul terorist pe care l-a creat va purta responsabilitatea oricărei activităţi teroriste provenind de pe teritoriul Fâşiei Gaza„, a subliniat el.

Fâşia Gaza este controlată de către Hamas, principala mişcare islamică palestiniană care se opune reluării, miercuri, a negocierilor israeliano-palestiniene sub egida Statelor Unite, după eliberarea, în noaptea de marţi spre miercuri, a 26 de deţinuţi palestinieni de către israelieni. Hamasul promovează lupta armată împotriva Israelului şi contestă reprezentativitatea preşedintelui Autorităţii Palestiniene (AP) Mahmoud Abbas. Accelerarea de către israelieni a colonizării în Cisiordania şi Ierusalimul de Est este de rău augur pentru continuarea procesului de pace relansat după aproape trei ani de blocaj.

Israelul a provocat furia palestinienilor autorizând duminică şi marţi construirea, în total, a 2.129 de locuinţe în Ierusalimul de Est şi în Cisiordania ocupate.

Relansarea oficială a negocierilor a avut loc la sfârşitul lui iulie la Washington, în urma a numeroase misiuni ale secretarului de Stat american John Kerry, care a smuls, până la urmă, un acord celor două părţi pentru a reveni la masa negocierilor.

15 comentarii

ciufulici 14-08-2013 - 10:59

@ sluga evreilor Ciu Huhu

Este cu ochi si cu sprincene ce faci pe aici pe forum!
Toata ziua buna ziua evrei in sus si evrei in jos.
Ai cazut pe fier de brici, si te-ai scurtat la carici?

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 14-08-2013 - 14:27

Deci, are dreptate ministrul apararii Dusha ca avioane intra dupa cum vor ele in spatiul aerian al oricarei tari. Eu nu inteleg, de ce palestinienii nu cumpara prastii de la fratele lui Basescu sa doboare avianele evreilor? Ala le vinde ieftin dupa metoda: cumperi cinci prasii primesti si o prastie de 25 de ani in carne si oase dezbracata. Sunt convinsa ca, daca fiecare palestinian ar purta la briu cite o prastie, avianele israeliene nu si-ar mai permite sa faca „raiduri”, dar, se pare ca si palestinienii astia sunt convinsi ca e mai bine cu rau decit fara rau. Nu vad cum ar trai palestinienii fara evrei. Unde naiba ar mai vedea si ei programe tv cu femei goale? Sau, de unde naiba ar mai cumpara ei burgări? Daca miine ar veni din nou Moise si le-ar spune evreilor : „Ba, ia hais a ne caram de-aici si sa mergem intr-un alt teritoriu dintre doua ape, spre egzemplu, intre Prus si Dunare, ca si-asa acolo nu mai locuieste nimeni decit vreo 17 milioane de animale bipede pe care le vom folosi in agricultura la arat, semanat, etc. Hai, uşcheala şi lasaţi-i naiba in pace pe javrele astea!” sa vezi cum pleaca evreii si ramin ţiganii sa se lăfaie în mucii lor. Pe pariu că nici ni două luni, Noul Israel va fi invadat de palestinieni care vor veni în genunchi sa-i roage pe pretenarii lor sa vie înapoi! Palestinienii fara evrei, e ca Huhuciulina fara negi pe buci! Toata plenta stie ca palestinienii se iubesc cu evreii pe „ascuns” si ca toata yarva de-acolo e de ochii lumii ca sa-si inmoaie pungile, evreii de la americani, palestinienii de la … restu! Asa ca, daca antievreii vor cu adevarat vor sa-i răneasca pe evrei, atunci ar trebui sa-i înjure pe palestinieni, sau arabi în general. Numai aşa vor muri evreii de oftică, jugnindu-i pe arabi. Aşa ca, haideţi sa-i înjurăm şi blestemăm pe arabi doar asa, ca sa moara evreii de oftica!

un crestin 14-08-2013 - 16:25

Blestemati sunt arabii de la bun inceput, sa fie ca niste magari salbatici.

urbos 14-08-2013 - 17:24

Si ji danii, animale criminale si primitive, blestemati ucigasi de copii si de Dumnezeu, cei mai mari dusmani ai crestinilor.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 14-08-2013 - 17:37

…aka kaTurboase ;iarasi esti in confuzie;

reformuleaza, te referi la rrumanasi !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 15-08-2013 - 20:29

GRIJA PROVERBIALA se rasfrange ,asupra famililor

Bărbat condamnat la 20 ani de închisoare după ce şi-a violat fiicele, timp de şase ani
de Theodor Istrate

Mediafax Foto

Un bărbat de 42 de ani, din localitatea vasluiană Bălţăteni, a fost condamnat de Tribunalul Vaslui la 20 de ani şi opt luni de închisoare pentru viol, tentativă de viol şi incest, după ce a recunoscut că în ultimii şase ani şi-a abuzat sexual fiicele, care acum au 12 şi 16 ani.

Bărbatul, arestat în luna ianuarie a acestui an, a fost condamnat de Tribunalul Vaslui la 20 de ani şi opt luni de închisoare, după ce, în ultimii ani, şi-a violat în mod repetat cele două fiice, acum în vârstă de 12 şi 16 ani, şi a încercat să îşi abuzeze sexual o altă fată, în vârstă de 13 ani.

Astfel, bărbatul a primit câte două condamnări de 16 ani şi opt luni de închisoare pentru viol asupra celor două fete şi încă două condamnări de câte patru ani şi opt luni pentru incest. De asemenea, magistraţii vasluieni l-au condamnat la alţi opt ani şi patru luni de închisoare pentru tentativă de viol şi doi ani şi patru luni pentru tentativă de incest asupra fetei de 13 ani. În plus, completul de judecată i-a dat şi un spor de pedeapsă de încă patru ani de închisoare, astfel încât bărbatul va avea de executat 20 de ani şi opt luni de închisoare.

Pe lângă aceste condamnări, magistraţii Tribunalului Vaslui l-au obligat pe bărbat să plătească câte 2.500 de lei despăgubiri morale celor două fete violate.

Potrivit rechizitoriului depus în instanţă de procurori, bărbatul de 42 de ani şi-a abuzat sexual mai întâi fata de 16 ani, încă din anul 2009, adolescenta părăsind între timp domiciliul părinţilor. Ulterior, şi-a violat şi fiica de 12 ani, iar apoi a încercat să abuzeze sexual şi de cealaltă fată a sa, în vârstă de 13 ani.

Cercetările în acest caz au fost declanşate în urma sesizării făcute la postul comunal de poliţie de către conducerea şcolii din Băcani, acolo unde învăţau două dintre fiicele bărbatului.”

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 15-08-2013 - 20:47

Din acelasi registru de omenie;

MASACRU în Neamț. Un bărbat și-a ucis copilul cu DRUJBA, apoi s-a SINUCIS. Ce gânduri negre l-au împins să facă asta

Autor: Alin Chiţu

O veste șocantă din partea soției, i-a luat mințile unui bărbat din județul Neamț. Ce a urmat bate scenariile de filme horror.

Totul s-a petrcut în localitatea Bărgăoani, din Neamț, unde o familie aparent normală s-a transformat în câteva minute într-o poveste numai bună de știrile de la ora cinci, relatează România Tv.

După ce soția sa l-a anunțat pe nepusă masă că va divorța și, mai mult, va pleca împreună cu copilul lor în Italia, unde muncea de ceva timp, un localnic a văzut roșu dinaintea ochilor.

A pus mâna pe o drujbă și i-a retezat copilului gâtul, după care s-a sinucis, lăsându-și soția cu sechele psihice pe viață. Femeia este in stare de soc si a fost luata de ambulanta. Politistii efectueaza la aceasta ora cercetari la locul crimei.”

Antibasistul 16-08-2013 - 14:53

Tu esti ala din jud. Vaslui cu ficele?

un crestin 14-08-2013 - 18:58

. People of the Book – This is the land of the Bible and this Holy Book is studied,remembered and pored over. Since ancient times until today, theBible is revealing more and more of its hidden secrets.

Antibasistul 14-08-2013 - 19:40

Allah akbar!

Antibasistul 14-08-2013 - 19:40

Allah akbar!

un crestin 15-08-2013 - 08:14

salam , mujahedine !

Antibasistul 15-08-2013 - 11:59

UnUL, salam de la Basescu, pentru voi basistilor!

UnUL 15-08-2013 - 12:46

iAR AI TREABĂ CU MINE ȘI MI TE ADRESEZI CÂND EU NICI NU AM INTRAT PE FORUM, B Ă Ș I N E L?
În ceea ce te privește, niciun salam; doar parizer din șorici uslinoși

urbos 14-08-2013 - 19:52

Tot deepthroat…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult