Acasa InternationalExterne Raiduri aeriene israeliene în Fâşia Gaza

Raiduri aeriene israeliene în Fâşia Gaza

scris de M.A.
5 afisari

Aviaţia militară israeliană a efectuat în cursul nopţii de miercuri spre joi raiduri aeriene în Fâşia Gaza, în urma unor tiruri de rachete spre teritoriul israelian, anunţă surse palestiniene şi israeliene.

Bombardamente in Gaza (foto chinadaily.com.cn)

Bombardamente in Gaza (foto chinadaily.com.cn)

Primul raid a vizat un tunel construit în apropierea terminalului Rafah, iar al doilea a avut loc într-un cartier al oraşului Gaza. Deocamdată nu au fost semnalate victime, transmite Mediafax.

Armata israeliană a comunicat că au avut loc trei raiduri. „Aviaţia a atacat două tuneluri de contrabandă din sudul Fâşiei Gaza şi un tunel folosit pentru activităţi teroriste din nord”, se arată într-un comunicat al Forţelor Aeriene israeliene.

Raidurile au fost efectuate ca reacţie la tiruri cu rachete lansate din Fâşia Gaza spre teritoriul israelian.

„Armata israeliană nu va tolera nicio tentativă de atacare a civililor şi militarilor săi şi va riposta cu determinare la orice tentativă de atac terorist pe teritoriul său”, avertizează armata israeliană.

După raidurile aeriene, încă o rachetă a fost lansată spre sudul Israelului, fără a provoca victime sau daune materiale.

7 comentarii

Morkova Vesela 14-07-2011 - 13:42

totusi, acordarea independentei (dar fara armata si moneda) Gazei ar trebui planificata in mod deschis, sa stie toata lumea si sa aiba timp sa se obisnuiasca, astfel incat treptat-treptat pana in anul 4000 sau 4500 sa se realizeze, asa ar fi corect!

YAAKOV 14-07-2011 - 15:30

Dar de ce mai ataca arabetii cu aceste rachetomodele actionate cu amestec de sulf + carbune + permanganat de potasiu, daca efectul lor este zero ? Astia care lanseaza „atacurile” sunt pe mana su ovreii, sa le dea motiv sa-i mai bombardeze putin pe arabeti ?

Ciu Huhu 16-07-2011 - 13:35

Nici aviatia militara nazista-fascista nu indraznea sa terorizeze populatia civila, asa ca aviatia militara israeliana!

Parpangh(El) ei ,...yEDIottule 16-07-2011 - 14:37

Astea de unde le-ai supt????? Bombardamentele Luftwaffe -ului asupra Londrei, Stalingradului ,Moscovei si a Bucurestiului au fost doar simple artificii de gen Bier-fest!!!!! Yedioth batran!

Ciu Huhu 16-07-2011 - 14:57

Englejii, rusii erau protejati de armatele lor inarmate, palestinienii nu au armata, nici arme!

Parpangh(El) ei ,...yEDIottule 16-07-2011 - 15:49

Nu, trag doar cu seminte de bostan primite in DAR de la IRAN, si nu sant teroristi, deloc ,deloc nicea-unu! Bucurestiul dupa 23 Aug.44 era protejat de Armata Romana! Yediott batran ,credeam ca esti doar in dementa senila, dar esti si in sevraj intelectual grav, anal. fa.betule !

urbos 16-07-2011 - 19:14

Pst, groapa e mai incolo, ia-te dupa miros.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult