Acasa InternationalExterne Ratko Mladici a fost extrădat

Ratko Mladici a fost extrădat

scris de D.S.S.
8 afisari

 Fostul lider militar al sârbilor din Bosnia, Ratko Mladici, a fost extrădat către Tribunalul Penal Internaţional (TPI) pentru fosta Iugoslavie, de la Haga, a anunţat marţi ministrul sârb al Justiţiei, Snezana Malovici.

Ratko Mladici a fost extradat

Ratko Mladici a fost extrădat către Haga (… ) Este în avion, în drum spre Haga„, a declarat ministrul în faţa presei, la Belgrad.

Justiţia sârbă a respins marţi apelul fostului lider militar al sârbilor din Bosnia împotriva transferului acestuia către TPI.

Apărarea sa susţine că starea sa de sănătate „alarmantă” nu permite trimiterea lui la Haga pentru a fi judecat, dar judecătorii de la Înalta Curte de Justiţie au respins acest argument în câteva ore, deschizând calea transferării lui.

Ratko Mladici este acuzat de genocid, crime împotriva umanităţii şi crime de război pentru rolul jucat în războiul din Bosnia (1992 – 1995) şi riscă o condamnare la închisoare pe viaţă.

4 comentarii

kapo 31-05-2011 - 20:14

si acesti „crestini” de sarbotei se dovedesc a fi niste cretini-flamanzi dupa „avantajele” bunicii europa ! Toata stima pentru cei 10.000 de la Belgrad, rusine maxima slugoilor care guverneaza Serbia !!!

urbos 31-05-2011 - 20:41

Stima pentru niste infecti care aplauda crimele…

Stefan Caliga 01-06-2011 - 00:00

Extradarea lui Radko Mladici este in act firesc. Faptele lui trebuie judecate si nu este normal ca un intreg popor sa sufere pentru actele unor oameni ajunsi la un moment dat la conducere.
Cu certitudine, poporul sarb in marea lui majoritate va accepta deciziile TPI. Lumea trebuie sa intre intr-o normalitate garantata de legi obligatorii pentru toti indivizii.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult