Acasa InternationalExterne Razbunare prin terorism

Razbunare prin terorism

scris de Ziua Veche
17 Afisari

.Atacurile teroriste de la Moscova au starnit reactii in randurile oficialilor si expertilor rusi. Majoritatea sunt de parere ca atentatele au legatura cu Caucazul de Nord si ca, mai mult, ar fi venit ca o razbunare. Un expert-analist rus aminteste ca, recent, oficialii rusi au efectuat cu succes o operatiune pentru eliminarea unei serii de militanti in Caucaz.


Printre acestia, au fost eliminati Anzor Astemirov, Salambek Akhmadov, Abu Khaled. “In Ingusetia, fortele ruse de securitate l-au eliminat pe Said Buryatskii – care a fost implicat intr-o explozie pe calea ferata din Okteabreskaya, unde au decedat 30 de persone -, precum si un grup de teroristi. Aceste explozii ar putea fi razbunarea teroristilor”, a adaugat acesta.
Un alt oficial al unei structuri politice sustine ca ultimul atac terorist din Moscova are legatura, cu siguranta, cu situatia din Caucazul de Nord, relateaza Interfax. Din declaratia lui reiese ca statiile de metrou au fost alese strategic, ambele cai avand un punct comun: Strada Podbeliscoe. “Aceasta nu poate fi o coincidenta, teroristii incearca sa ne atraga atentia asupra actelor sale. Despre asezarea statiei Lubyanka nu mai zic”, a spus oficialul, aceasta situandu-se exact langa fostul sediu KGB, actualul sediu FSB. Trebuie sa fim vigilenti. Este evident ca acest tip de actiuni sunt planificate, concepute pentru distrugere. Ele au ca scop sa destabilizeze situatia din tara si in societate”, a declarat presedintele Dmitri Medvedev. El a ordonat organelor de securitate sa controleze situatia din tara pentru a preveni destabilizarea.

0 comentariu

vasile p. 30-03-2010 - 06:07

Da, am zis bine, PANA CAND VOM FI COBAII GUVERNANTILOR INCOMPETENTI?
Nu va e rusine, rade toata lumea de voi si de noi ca va rabdam prostia si hotia?
Nu vedeti ca nu sunteti in stare nici sa mentineti functionarea sistemului?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult