Acasa InternationalExterne Reclama la “Un Lech rece” langa mormantul lui Lech Kaczynski

Reclama la “Un Lech rece” langa mormantul lui Lech Kaczynski

scris de Ziua Veche
2 afisari

.O reclama la bere pe a carei eticheta scrie “Un Lech rece” a fost amplasata in apropierea mormantului fostului presedinte al Poloniei Lech Kaczynski decedat in tragedia de la Smolensk.

Panoul urma sa fie dat jos luni, dupa ce politicienii l-au descris drept o referire “de prost gust” la moartea sefului statului, relateaza presa locala, citata de DPA si preluata de Realitatea.net. Afisul, care se afla in fata locului unde este inmormantat Kaczynski, la Cracovia, face reclama la marca populara de bere poloneza Lech. Acesta va fi dat jos dupa ce doi membri ai Partidului Lege si Justitie (PiS), al fratilor Kaczynski, a cerut boicotarea produsului, pentru ca este o aluzie la moartea fostului presedinte.

Reclama, amplasata atat de aproape de mormantul lui Kaczynski, este “mai mult decat de prost gust, este un scandal”, a scris politicianul Ryszard Czarniecki, membru al Lege si Justitie, pe blogul sau. Si locuitorii din Cracovia au fost ofensati si iritati, scrie Gazeta Krakowska. Producatorii berii si-au cerut scuze pentru “amplasarea nefericita” a anuntului. Sloganul este folosit din februarie 2009 si nu face referire la accidentul de avion din aprilie 2010, in care si-au pierdut viata Lech Kaczynski si alte 95 de persoane, au dat ei asigurari.

0 comentariu

Huhu 14-04-2010 - 17:50

E SINGURUL!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS