Acasa InternationalExterne Redactorul-șef al publicației „Sputnik şi Pogrom” a murit la Moscova, după ce a căzut de la etajul 5

Redactorul-șef al publicației „Sputnik şi Pogrom” a murit la Moscova, după ce a căzut de la etajul 5

scris de Misu Andrei
73 afisari

Fondatorul și redactorul-șef al publicaţiei naţionaliste Sputnik şi Pogrom, Yegor Prosvirnin în vârstă de 35 ani, a murit la Moscova. Acesta a căzut de la etajul 5. Corpul său a fost găsit gol sub ferestrele unei clădiri rezidenţiale pe din centrul Moscovei.

Potrivit presei locale, el a murit înainte de sosirea ambulanţei, iar soţia sa Marina Urusova i-a confirmat ulterior decesul. Vecinii spun că au auzit „ţipete şi înjurături” înainte de incident, scrie BBC Rusia.

Agenția TASS, care citează surse din anchetă, a precizat că potrivit datelor preliminare, la momentul incidentului acesta se afla sub influenţa drogurilor. „Înainte de moartea sa, Yegor Prosvirnin s-a comportat inadecvat, conform datelor preliminare, fiind sub influenţa drogurilor şi a intoxicaţiei alcoolice. Potrivit sursei, după ce Prosvirnin s-a închis în camera lui, a aruncat pe jos lucruri şi a spart mobilă.”, transmite TASS.

În mâinile bărbatului au fost găsite un recipient cu gaz şi un cuţit. Pentru a stabili circumstanţele morţii lui Prosvirnin, va fi efectuată o examinare medico-legală.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult