Acasa InternationalExterne Regele Arabiei Saudite: Teroriştii vor ajunge în Europa într-o lună

Regele Arabiei Saudite: Teroriştii vor ajunge în Europa într-o lună

scris de A.A.
0 afisari

Regele Abdallah al Arabiei Saudite a lansat un avertisment șocant adresat Occidentului: „Sunt convins că teroriştii vor ajunge în Europa într-o lună.” Declarația pune paie pe foc, după ce o posibilă reeditare a atentatelor de la 11 septembrie a fost vehiculată astăzi de presa internațională.

Atentatele teroriste ar putea lovi Europa.

Atentatele teroriste ar putea lovi Europa.

Liderii lumii ar trebui să răspundă în cel mai scurt timp pericolului reprezentat de terorism, înainte ca acesta să se extindă dincolo de graniţele Orientului Mijlociu, a avertizat regele Abdallah. „Teroriştii nu dau dovadă de umanitate”, a atras atenţia regele saudit.

Regele Arabiei Saudite a condamnat, în discursul său, asasinatele în masă şi decapitările care au loc „zi şi noapte” în Orientul Mijlociu, încălcând „învăţăturile lui Allah”.

Suveranul saudit a atras atenţia că atrocităţile nu se vor opri aici, cu terorişti care vor comite atentate sinucigaşe. „Sunt convins că Statele Unite vor fi, de asemenea, vizate, la o lună după Europa.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult