Acasa InternationalExterne Regele Mihai, vizită oficială la Roma

Regele Mihai, vizită oficială la Roma

scris de D.S.S.
237 afisari

Majestatea Sa Regele Mihai I efectuează, duminică şi luni, o vizită oficială de două zile la Roma, la invitaţia Alteţei Sale Eminentisime Fra’ Mattew Festing, Principe şi Mare Maestru al Ordinului Suveran Militar şi Ospitalier al Sfântului Ioan de Ierusalim, de Rodos şi de Malta.

Ce a spus Regele Mihai despre jignirile lui Băsescu

Conform unui comunicat al Biroul de Presă al Majestăţii Sale Regelui Mihai, întâlnirea cu Alteţa Sa Eminentisima Fra’ Mattew Festing va avea loc în cursul zilei de luni, la Palatul Magistral din Roma. Discuţiile se vor axa pe continuarea şi extinderea colaborării pe care Ordinul Suveran Militar de Malta a avut-o cu România în activităţile cu caracter umanitar, precum şi pentru cooperarea în organizaţiile internaţionale.
Majestatea Sa Regele va avea întâlniri cu personalităţi din mediul de afaceri, diplomatic şi cu reprezentanţi ai societăţii civile italiene, se mai arată în comunicat.

6 comentarii

Radulescu 29-01-2012 - 23:08

Bravo lui,mie drag de el.
Este un om mare si bun,a fost
bine pe vremea lui……..
Traiasca Regele!

प्रिंस Parpanghel Carpathians 29-01-2012 - 23:10

Nu am inteles pentru moment, de cand rex este institutionalizat in ROMANIA ,care mai pina ieri era …REPUBLICA !

dorin danila 30-01-2012 - 09:23

Cu tot respectul pe care îl port regalităţii, ca moment in istoria Romaniei, nu pot sa trec cu vederea luarea demnitatii românilor de a pierde un război alături de un aliat, chiar condamnat de umanitate, pentru un ,,prieten” care ne-a oferit dreptul sa ne autosacrificam neinvinsi, umiliţi si negand tot ,sau aproape tot ce ne-a aparţinut ca naţie. Urmările? Se vad si astăzi si multe generati de acum încolo.

Dorin C. 31-01-2012 - 00:44

Dupa cum sti, n-am fost doar noi, ci o intreaga Europa Centrala si de Est. Ce poti sa faci cind se decide sa fi sacrificat? S-a vazut. Nimic. Uita-te la unguri in ’55. Ce-au reusit? Nimic. Nu i-a ajutat nimeni pentru ca nu avea cine. Cehii in ’67? Tot nimic.

tomi 31-01-2012 - 01:02

@dorin danila – Nu vreau sa scriu prea mult dar trebuie sa-ti spun ca istoria nu se invata din auzite de la vecini sau stind la vreun pub. Daca regele MIHAI I nu lua gestul istoric ce l-a facut,un patriot de prima clasa,acum pe harta lumii nu mai exista statul ROMANIA.Lasa-l tu pe rege ca a stiut el ce a facut,iar deciziile in mod sigur nu le-a luat singur,dintre toate relele l-a ales pe cel mai putin rau. Dca este de vorbit cine a facut rau ROMANIEI intraba-l pe ANTONESCU care a aruncat tara in razboi de partea celor ce urmau sa piarda.
tomi

vic 31-01-2012 - 12:14

la londra cind ? ,M. fa istoria utila’ ,da dreptul la mostenirea tronului printului charles’ ,…e timpu’

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult