Acasa InternationalExterne Robert Bales: Vezi cine este militarul care a omorât 16 civili afgani

Robert Bales: Vezi cine este militarul care a omorât 16 civili afgani

scris de M.A.
1 afisari

Identitatea militarului american, acuzat că a ucis 16 civili afgani, a fost dezvăluită vineri. Este vorba despre Robert Bales, în vârstă de 38 de ani.

Militarul asasin Robert Bales (en.rian.ru)

Militarul asasin Robert Bales (foto: en.rian.ru)

Mai multe pagini de internet conţinând fotografii sau articole despre Robert Bales, printre care unele aparţinând Departamentului Apărării, au fost şterse după dezvăluirea identităţii sale.

Vineri, el a fost transferat la o închisoare militară aflată la baza Fort Leavenworth din statul Kansas, o decizie care a stârnit furia preşedintelui afgan, Hamid Karzai.

Atacul comis duminică, al cărui autor este Robert Bales, un sergent căsătorit şi tată a doi copii, a suscitat reacţii violente în Afganistan şi a afectat o dată în plus relaţiile dintre Kabul şi Washington, la câteva zile numai după incendierea unor exemplare din Coran la o bază americană.

5 comentarii

doru 18-03-2012 - 11:46

Bravo lui , dar pe tinerii americani , care au murit in Afganistan nu-i plingenimeni . Bine le-a facut , ar fi trebuit un sat intreg sa-l rada .

digital 18-03-2012 - 13:09

din contră,îi plânge cineva,dar la comemorări nu se aduc coroane de către politicieni și mai important,nu participă,gunoaie ca tine….

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 18-03-2012 - 13:12

I O – प्रिंस Parpanghel FAN declarat R O B E R T ! I O – प्रिंस Parpanghel declarat ANTI- BALOSii RASISTI primitivi de teapa gonoaielor nick-name urbos/sobru& digidementhu& ciu fui-fui s.a !

digital 18-03-2012 - 13:29

idiotule,dacă vrei m**e,du-te în piață la onțanu,e la liber și nu mai țipa pe aici că aici nu primești nici dacă stai în limbă!

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 18-03-2012 - 13:51

…. a k a – k a T digide.menthu; mai . concentreaza-te , … ceva mai substantial, ce dreaq ma’h ???

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult