Acasa InternationalExterne Robert Gates: Rusia are o atitudine schizofrenica in legatura cu Iranul

Robert Gates: Rusia are o atitudine schizofrenica in legatura cu Iranul

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Ministrul american al apararii Robert Gates a calificat joi drept „schizofrenica” atitudinea Rusiei fata de Iran, o tara perceputa simultan o amenintare pentru securitatea sa si un partener comercial, transmite Agerpres.


„Ei recunosc amenintarea pentru securitate reprezentata de Iran, dar exista de asemenea aceste posibilitati comerciale si… ei nu sunt singurii in Europa”, a comentat el in fata unei comisii a Senatului american, denuntand relatiile comerciale intre Iran si Uniunea Europeana.
Intrebat asupra acestei aparente contradictii de catre un senator, Gates a raspuns „ati aratat cu degetul spre o specie de abordare schizofrenica din partea Rusiei”.
Presedintele rus Dmitri Medvedev este asteptat saptamana viitoare la Washington pentru o reuniune cu omologul sau american Barack Obama. Chestiunea nucleara iraniana urmeaza sa figureze la summit pe ordinea lor de zi

0 comentariu

Nguen Miun Gion 09-04-2010 - 12:01

Care ai scris acest text :

„Bogata sa opera literara (a lui Lorenzo di Piero de’ Medici) revela o personalitate complexa, in care se contopeau, in chip straniu, un arhanghel al virtutii si un demon al curiozitatii senzoriale.”

Domnule, sau doamna, nu ne lasati cu chilotii in vine si explicati-ne si noua, ce-ati dorit sa ne comunicati prin aceasta expresie ambigua : „demon al curiozitatii senzoriale”? (!!!)

palarie-ntr-unpicior 09-04-2010 - 12:40

Calugarul, tot calugar.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult