Acasa InternationalExterne Rogozin acuza tarile baltice ca impiedica dialogul NATO – Rusia

Rogozin acuza tarile baltice ca impiedica dialogul NATO – Rusia

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Statele baltice incearca sa blocheze cooperarea dintre Rusia si Alianta Nord-Atlantica, a declarat miercuri, ambasadorul rus la NATO, Dmitri Rogozin, informeaza Mediafax.

“Unele tari, in principal statele baltice, manifesta o tendinta de blocare a amplorii cooperarii noastre, incercand sa arate ca Rusia este o amenintare permanenta la adresa securitatii, lucru care impiedica dialogul”, a declarat diplomatul rus cu ocazia unei reuniuni a Consiliului NATO – Rusia la nivel de sefi ai statelor majore.

Cu toate acestea, a adaugat Rogozin, tarile europene membre NATO sunt interesate de extinderea cooperarii cu Rusia pe mai multe directii, fie ca este vorba de neproliferare, de garantarea securitatii sau de combaterea terorismului international. Consiliul NATO – Rusia s-a reunit miercuri la Bruxelles pentru a adopta, intre altele, planul de cooperare militara pe anul 2010.

0 comentariu

cristina 25-04-2010 - 08:03

Eu m-am cutremurat citind diverse articole pe internet despre aceasta slavita minune…chiar am marturisit ca Dumnezeu exista. Nu trebuie sa uitam si de minunea din Iordan cand apa isi intoarce cursul… felicitari pt postare

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult