Acasa InternationalExterne Român îngropat de viu la Budapesta pentru banii de pe card

Român îngropat de viu la Budapesta pentru banii de pe card

scris de Matei Iliescu
0 afisari

Un bărbat şi o femeie din Ungaria şi un bărbat macedonean sunt suspectaţi că au îngropat de vii mai multe persoane pe insula Csepel din Budapesta, printre care şi un român, pentru a le fura banii de pe carduri.

Un bărbat şi o femeie sunt suspectaţi că au îngropat de vii mai multe persoane pe insula Csepel din Budapesta

Poliţia din Budapesta şi Biroul Naţional de Investigaţii nu au confirmat, deocamdată, numărul victimelor îngropate pe insula Csepel din Budapesta, într-o zonă împădurită. Corespondentul MTI a spus că a văzut patru cadavre, în vreme ce alte surse indicau existenţa a şase trupuri scoase de sub pământ.

Corespondentul unui ziar maghiar a afirmat că a reuşit să vorbească cu un tânăr de origine maghiară din România, care a scăpat cu viaţă, deşi a fost îngropat de la gât în jos.

Potrivit informaţiilor oferite, victima a precizat că îl cunoştea pe unul dintre agresori, acesta invitându-l la bere. Acolo s-a întâlnit şi cu ceilalţi doi agresori. Cei trei l-au atacat, l-au strangulat şi l-au obligat să le dea codul PIN al cardului său bancar. După ce le-a spus codul, aceştia au plecat să retragă banii, lăsându-l pe bărbat îngropat până la gât şi cu mâinile legate la spate.

Tânărul a spus că după ce a scăpat şi a evitat un câine turbat lăsat de răpitori pentru a-l păzi, a fugit acasă şi a alertat poliţia. În drum spre casă, el a cerut ajutorul mai multor persoane, însă nimeni nu i-a acordat ajutor, deşi era plin de sânge şi noroi.

Potrivit presei locale, macedoneanul a fost arestat, însă poliţia nu a făcut această informaţie publică, aşteptând ca acesta să-şi recunoască faptele.

Poliţiştii sunt de părere că ar putea exista şi alte victime, astfel că echipaje ale forţelor de ordine cercetează încă zona. Crimele ar fi fost comise în ultima lună.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult