Acasa InternationalExterne Romania a preluat presedintia Comisiei de Dezvoltare Durabila a ONU

Romania a preluat presedintia Comisiei de Dezvoltare Durabila a ONU

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Tara noastra a preluat, pana in 2011, sefia Comisiei pentru Dezvoltare Durabila din cadrul Organizatiei Natiunilor Unite (ONU), a anuntat, duminica, intr-o conferinta de presa, Laszlo Borbely, ministrul Mediului si Padurilor.

“Zilele trecute, am fost ales in cadrul sesiunii ONU pentru Dezvoltare Durabila de la New York presedintele Comisiei pentru Dezvoltare Durabila a acestei organizatii. Este o sansa unica pentru Romania, din 1990 incoace. Practic, din acel an, Romania nu a mai avut o presedintie intr-o astfel de comisie la ONU”, a afirmat Borbely, citat de Agerpres. Oficialul a precizat ca Romania a fost aleasa sa conduca destinele Comisiei pentru Dezvoltare Durabila a ONU timp de un an, pana in mai 2011.

“Practic, intre 2009 si 2010 a fost un an pregatitor, in care s-au pus bazele rezolvarii unor probleme importante: transport, poluare chimica, minerit, managementul integrat al deseurilor si industria de consum in urmatorii zece ani. Anul care urmeaza este unul al deciziilor si pregatirii Summit-ului de mediu de la Rio de Janeiro din 2012”, a precizat ministrul Mediului. Comisia pentru Dezvoltare Durabila din cadrul ONU a fost infiintata in anul 1992, dupa incheierea summit-ului global desfasurat la Rio de Janeiro.

0 comentariu

Vlad 06-04-2010 - 15:27

A fost mai ceva ca-n razboi !221 lovituri cal. 100 mm pt tunul de pe tanc ,666 +58 lovituri reactive AT ??S-a atacat cu blindate ??

rata 07-04-2010 - 05:45

De pe blogul REVOLUTIONARILOR :BALACAREALA INTRE SEFII PE PORTALURILE REVOLUTIEI :
D-lui Bambilici Gadina Constantin Dosulet : pitzar sau d-lui popocomisar
Din cauza unuia ca tine revolutionarii se vor trezi cand vor fi scuipati pe strada. Incearca dle Popo sa te duci la primul miting sindical din Bucuresti, sa ceri cuvantul ca fost revolutionar si ai sa te convingi ca nu exagerez cu nimic. Daca politicienii, vor fi lasati sa faca o afacere din desecretizarea dosarelor Revolutiei, vom ajunge sa ne caute sindicalistii pe acasa, cu bate in maini, ca minerii. Revolutionari atentie, fiti vigilenti, vi se pregateste ceva. Sa fie clar si e normal ca Doru Maries sa faca ce a facut ptr. asta (e baiat destept sau cu baietii destepti). Babornita kaghebista Vladut Nisipeanu, pentru 3 kg cascaval face joc de picioare pe unde poate. Unde crezi ca va duce meciul murdar pedele-pesede?Nu cumva la spartul oalelor in capul nostru?Ce spun de doua saptamini? nu cumva mobilizare si garda sus!!! Hai sa nu ne dam loviti. Vrei tot adevarul: guvernele fac eliberari in esantioane functie de cum suplimenteaza bugetul trimestrial si ordona platile si eliberatii sunt oamenii pusi de noi . Indiferent de culoare au fost,sunt si ramin curve politice:TREZITI-VA REVOLUTIONARI SUNTEM “LUCRATI”! In privinta acestui gunoi Gadina Constantintin : nu el promoveaza multe dosare de luptatori remarcati din tara nu este el, procurator de certificate masluite tip cel a sororii sale Gadina Elena? de ce cere scoaterea lor din lege ? parca intrebati ceva , zilele trecute despre ei ?

Banu Maracine 07-04-2010 - 06:11

Cred ca mai curand mare parte din cantitatea de munitie a fost furata si/sau vanduta pe sub mana…

LERO 07-04-2010 - 06:28

…”armata” care „a tras” nu stiu cate miloane de cartuse era in cea mai mare parte formata din …”civili” imbracati in uniforma militara !!! Acesti „civili” aveau la data evenimentului intre 2 si 6 luni de „armata” (adica muncile campului/campania de toamna, minerit, casa poporului, poduri si drumuri, etc…) !!! Frica de necunoscut (mai ales pe timpul noptii), lipsa intructie adecvate, lipsa motivatiei, stagiul insuficient, inexistenta antrenamentului in teatrele de operatii si lista va las sa o continuati singuri… Acesti „civili” sunt fiii acestui popor, fosti militari in termeni sau elevi… Condamnarea ARMATEI „in general” dupa 20 de ani de la evenimente NU este altceva decat o FUMIGENA pt abaterea atentiei populatiei de la problemele grave cu care ne confruntam acum: somaj, infractionalitate, lipsa asistentei medicale, a asistentei sociale, a valorilor morale si din nou va las sa continuati lista… Sa va invrajbiti…BINE !!!

ermaxer 07-04-2010 - 06:35

Am fost acolo si am vazut ce facea soldatul roman…..era in lacas individual de tragere si daca auzea ceva suspect tragea tot incarcatorul fara sa ocheasca…..statea ascuns in fundul gropii,nici macar nu intreba daca este cineva……s-a tras cu bateria de 100 mm aa impotriva unui tractor „terorist”(in afara de geamurile cladirii si cateva oi moarte pe camp nu s-a mai intamplat nimic)…..s-a tras cu bateria de 37 mm aa impotriva avioanelor proprii…..(bine ca au fost ochitori prosti)…..Doamne,ce balamuc a fost atunci…..Ati pastrat si voi un glonte ptr iliescu?

cercetas 08-04-2010 - 22:22

Mai, dar daca nu era chiar populatie-populatie, ci numai ulatie sau cel mult popu?
Eu zic ca e misculatie!

mihai 09-04-2010 - 06:56

…Autorul articolului merita sa fie decorat de basescu !!!. la valoarea (cantitativa)a armatei de atunci, la pregatirea ei (80% erau recruti adusi de la munci agricole si industriale), nu e nici o mirare. grav ca s-au dat arme si munitii pe mana civililor pentru ” apararea”revolutiei !!. Aici e buba. Si uite asa inca un motiv de denigrare a armatei. Inca un punct castigat de boc si ai lui in infundarea armatei si taierea pensiilor „nesimtite”.

stefi 09-04-2010 - 17:39

Incompetenta. A fost dovada incompetentei groaznice de la nivelul militarilor angajati (apvisti) si a falimentului doctrinei militare romanesti de la acea vreme. Am avut noroc ca am avut un razboi al romanilor cu romanii si nu unul cu vreo tara vecina ca ne mergeau fulgii. Trebuie sa recunoastem deschis si sa nu ne mai mintim: armata are pe constiinta toti mortii „teroristilor” si sa o luam de la zero cu o armata de profesionisti adevarati si bine platiti.
Pe de alta parte ati votat portocaliu mancati portocaliu…

ratusca 13-04-2010 - 13:21

SI CA MINCIUNA SA FIE TOTALA , IA SA VEDEM CE DECLARA D-L. GADINA CONSTANTIN CA DREPTURI OBTINUTE CA SEF DE REVOLUTIONARI :
Drepturi obtinute

Asa cum apar ele la data de 20 martie 2009, in fisierele publicate pe portalul SSPR-ului, din cadrul Guv. Romaniei :

Record number 3960
ID:3960
Pozitie in lista originala: 1628
Nume si prenume: GADINA CONSTANTIN
Numele de familie: GADINA
Prenume: CONSTANTIN
Judetul: Ilfov
Localitatea: VIDRA – 0,6 ha
NUMAI ATAT …
REST COLOANELOR NIMIC, spatiu din ACADEMIEI 30-41, Pitzeria (VANDUT DREPTUL LITIGIOS), din C. Dorobanti 56, blocul din C. Grivitei 60, teren in Otopeni, Magurele , etc.., atc..,…, inteleg CA NU SUNT VIZIBILE PENRU A.N.I..

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult