România condamnă acţiunile agresive ale Siriei | Ziua Veche
Acasa InternationalExterne România condamnă acţiunile agresive ale Siriei împotriva Turciei

România condamnă acţiunile agresive ale Siriei împotriva Turciei

scris de M.A.
0 afisari

Ministerul Afacerilor Externe condamnă ferm acţiunile agresive ale Siriei împotriva Turciei din 3 octombrie 2012, care pun în pericol securitatea regională şi a NATO, reprezentând o încălcare gravă a normelor de drept internaţional.

România condamnă acţiunile agresive ale Siriei împotriva Turciei

România condamnă acţiunile agresive ale Siriei împotriva Turciei

În calitate de membru NATO şi în spiritul Parteneriatului Strategic bilateral, România manifestă întreaga sa solidaritate cu Turcia şi poporul turc, exprimând compasiune faţă de victime şi familiile lor, se precizează într-un comunicat al MAE.

România a sprijinit adoptarea declaraţiei Consiliului Nord-Atlantic din 3 octombrie 2012, solicitând încetarea imediată a oricăror acţiuni agresive împotriva unui Aliat.

10 comentarii

BULA 04-10-2012 - 12:25

Guvernul marioneta (USL) face declaratii belicoase la adresa Siriei, la ordinul SUA.

BULA 04-10-2012 - 12:29

Orice om normal la cap isi da seama ca nu Siria a tras obuzele de tun, ci diversionistii straini aflati acolo in misiune. Iar Turcia este implicata masiv in tentativa de destabilizare a Siriei si de aducere la putere a unui regim islamist. Nu inteleg de ce americanii sunt de partea rebelilor, doar pentru ca le vand arme ? Ce va face Israelul cu extremistii fundamentalisti la granita ?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 04-10-2012 - 13:16

@ : ,,BULA
04-10-2012 at 12:29

Orice om normal la cap isi da seama ca nu Siria a tras obuzele de tun, ci diversionistii straini aflati acolo in misiune. Iar Turcia este implicata masiv in tentativa de destabilizare a Siriei si de aducere la putere a unui regim islamist.” D e la capitolul asta , tu esti EXCLUS, sa nu avem discutii , ulterioare ! In rest , nu ai vazut chiar tu cine sant cei care au pornit rachetele si obuzele , stand in spatele perdelelor pe calorifer !De FRICA !

BULA 04-10-2012 - 13:31

Dar tu ai fost acolo sa vezi cine a tras obuzele ?
Chiar daca le-au scapat sirienii, accidental, in lupta cu islamistii sustinuti pe fata de turci (logistic, cu armament si cu bani), e clar ca Assad vrea sa evite conflictul cu Turcia.
Tu, care te dai evreu, sau tigan care ii pupa in kur pe evrei, ii sustii pe islamisti, sau esti de partea regimului lui Assad (corupt, dar moderat din punctul asta de vedere).
Crezi ca alte tari interesate in mentinerea lui Assad la putere nu vor reactiona ?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 04-10-2012 - 13:58

NewBun-ule nu ai acel punct de referinta care inseamna punctul 0. Si nici nu realizezi ca tu insuti te situezi inafara normalitati ! Turcii au localizat prin sisteme radar locatiile de unde a pornit tirurile si au raspuns, motivati si de doborarea avionului de vanatoare turcesc , anterior ! Eu am constatat doar, fara a exprima un partinazat ! Nu este treaba ,mea !

BULA 04-10-2012 - 14:14

Avionul ala a fost monitorizat de rusi si intr-adevar intrase in spatiul aerian sirian. Au si rusii interese in Siria si nu o stea cu mana in fund sa-i lase pe turci sa-si faca de cap.
Iar agresiunea Turciei impotriva Siriei e la vedere, din moment ce ii sprijina cu armament si logistica pe rebelii islamisti.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 04-10-2012 - 14:33

@,, BULA: Iar agresiunea Turciei impotriva Siriei e la vedere, din moment ce ii sprijina cu armament si logistica pe rebelii islamisti ” Deocamdata , TURCIA a acordat doar Ajutor Umanitar primind pe teritoriul sau refugiati sirieni ! Ajutorul logistic si acordarea de armament este nedovedit si doar un saltimbanc ca tine varsa ineptii , da o diaree cu caracter permanent . Iar daca TURCIA membru NATO, avea intentii belicoase , regimul bassar era ras !

BULA 04-10-2012 - 15:11

Mai sunt si alte state in joc (Rusia, China, etc), asa ca nu sar americanii direct in kakat pentru ca un islamit (Erdogan) vrea sa-si faca campanie electorala. Ma mir ca un intelectual rasat, ca tine, nu sesizeaza aceste aspecte, care sunt evidente pentru cei mai multi.

Tom Cc 05-10-2012 - 21:11

Germania nazista a fost atacata de Polonia in 01.09.1939 !!

digital 05-10-2012 - 22:10

dacă mi-ați șters comentul,corectați-l voi mă,pe tom cc!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult