Acasa InternationalExterne Rusia a trimis soldați la frontiera cu Georgia

Rusia a trimis soldați la frontiera cu Georgia

scris de Misu Andrei
79 Afisari

Serviciul Federal de Securitate (FSB) al Rusiei a trimis un vehicul blindat cu personal militar la punctul de frontieră Verkhny Lars din Osetia de Nord, la granița cu Georgia, relatează publicația Meduza.

Transportul blindat de trupe se deplasează acolo, nu pentru a înființa un punct de control, ci este, în linii mari o rezervă în cazul în care rezerviștii vor să treacă peste punctul de control și să părăsească țara fără a îndeplini nicio formalitate de frontieră. Doar în acest scop”, a spus departamentul de frontieră al FSB din Osetia de Nord, conform RBC.

Potrivit sursei citate, aceștia au constatat că punctul de control funcționa ca de obicei.

Nu au fost impuse restricții cu privire la ieșirea cetățenilor de sex masculin de vârstă militară”, a adăugat FSB.

Anterior, un blogger a raportat că militarii ruși au ajuns la Verkhniy Lars într-un transport de trupe blindat. Referindu-se la cele susținute de martorii oculari, Levshits a spus că „un punct de control este înființat în apropierea punctului de control al frontierei”.

Canalul de televiziune Dozhd a publicat fotografii și videoclipuri cu oameni în uniforme militare în timp ce treceau într-un transport de trupe blindat, pe lângă o coadă de mașini.

Serviciul rus BBC scrie că, potrivit oamenilor care stau la coadă la graniță, mașinile nu sunt lăsate să treacă de către personalul de la punctul de control organizat acum chiar la intrarea în Osetia de Nord.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult