Acasa InternationalExterne Rusia anunţă că SUA se confruntă cu un grav accident nuclear în Nebraska

Rusia anunţă că SUA se confruntă cu un grav accident nuclear în Nebraska

scris de D.P.
2 afisari

SUA se confruntă în acest moment cu o urgenţă nucleară majoră la centrala atomică din Nebraska, care este afectată de inundaţii, informează Business Insider citând un raport al agenţiei de reglementare în domeniul nuclear din Rusia, citat de publicaţia pakistaneză The Nation.

accident_nuclear_sua

Fort Calhoun

Zona a fost afectată de revărsările de apă ale fluviului Missouri şi de incendii.

Conform raportului, situaţia de la centrala nucleară Fort Calhoun din Nebraska este unul dintre cele mai grave accidente nucleare din istoria SUA, administraţia Obama încercând să acopere informaţiile legate de incident.

De asemenea, Business Insider menţionează că în zonă au fost interzise zborurile, fiind invocate incendiile.

Incendiul de la centrala nucleară, care a avut loc la 7 iunie, a afectat sistemele de răcire ale centralei timp de 90 de minute.

4 comentarii

tanase marian 19-06-2011 - 21:02

excelentele voastre este asadar un anceput al multor evenimente se se vor desfasura an lume ,asadar ne apropiem dec2012 un an rar antalnit odata la 26. 000 de ani,,.nihil sine deo,, nu ignorati aceasta,,……….. nihil sine deo,,……………

Ciu Huhu 19-06-2011 - 21:33

Ba Tanase, tu esti sigur platit de PDL-ul lui Basescu SA BRUIEZI INTERNETUL, PTIU!

tanase marian 20-06-2011 - 13:52

domnule draga eu sunt o victima a acestui ,,p. dl l ,, murdar,,…….. va rog sa mi permiteti excelenta voastra sa explic,,.acum sase ani am avutun ,,a. v. c. ,, grav dar am fost refuzat de medicii spitalului militar al m. i. a fi ajutat la urgenta,, am pierdut terapia heparinica la urgenta si de fapt amfost grav agresat prin neprezentare medici accesati aunci erau beti an cabinet iar unul mi a strigat ragusit din usa,,ala daca are creierul inflamat vine alta data,, accesati domnule pe google spitalul mitar al m. i . si o sa mi antelegeti nenorocirea,,.recent domnule drama mea,stimate domnule eu lucrez,am lucrat de la 16 ani am muncit greu si desi sunt un rezervist al ,,s. t. s. ,, la momentul 89 am scris la fsun am scris ca ceausescu a facut rau rekigiei si altele,am fost agresiv mutat de la sts dintr un laborator demn antr un subsol la igp si batjocorit ,si urmarit de 215 pana la trecerea an rezerva ca apoi sa mi se antample drama de la spitalul m. i. recent domnule am avut o recadere a bolii total netratate si am fost cu fiica mea la clinica fundeni unde un derbedeu medic m a dat afara an strada cand i an explicat drama de la spitalul m. i. acest nenorocit aprexeat de mine ca un om rau anchis an sine sibolnav psihic m a dat afara an strada cand desi ma taram an fata lui la propriu i am explicat drama suferita de mine la m. i. domnule euam 2070 roni pensie militar sunt furat de aceasta sinistra conducere de stat nu mi se da nici o medicatie cat am lucrat la i. g. p. am fost batjocorit si urmarit de 215,,. este o tara a rusinii si a dezordinei a hotiei ampina dincolo de limite nu a crizei criza nu are nimic an comun cu dezastrul acestei tari,, uitativa la acest bolnav psihic cum rade de noi toti din plaman sau din stomac,, rusine romani rusine romania,,.domnule va multumesc ampreuna cu domnii coordonatori de site pentru permisivitate,,.sa traitii,,.atentie nu cred ca nici domnul ponta are vreun merit pozitiv, racnea la un rezervsist acum cateva zile ca ce mu i ajung banii ori sa antelegem clar ca acesti oameni aumuncit greu eu de pilda nu l am vazut pe dictator decat de doua ori an fata pe strada,…… ce se antampla acum sub acest pdl este cosmarul si nenorocirea poporului roman,,…………… sa teaiti domnule,,.m. m. an rezerva tanase marian,,.eu am fost candva coleg de liceu cu domnul general an rezerva avum tanase tudor si apoi subordonat al sau la s. t. s am muncit greu acolo nu politic al uram si finalul meu a fostdramatic,,.. eu ca maistru militar acolo nu aveam decat un bufet nu magazine,,. aveam un sef de compartiment inginer colonel care avea sotia anvatatoare si i aducea ulei de la scoala de la bunicute sefii trimiteau subordonatii la coada la benzina nici acolo nu stralucea careva,.cu respect domnule sa traiti a fost si este anca o drama a anteregului popor,,…….

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult