Acasa InternationalExterne Rusia cere garanţii juridice de la SUA privind amplasarea scutului antirachetă la Deveselu

Rusia cere garanţii juridice de la SUA privind amplasarea scutului antirachetă la Deveselu

scris de D.S.S.
29 afisari

Rusia a cerut marţi garanţii juridice din partea Statelor Unite, referitor la acordul încheiat cu România pentru a găzdui elemente ale scutului antirachetă american la o bază militară românească, a anunţat marţi Ministerul rus al Afacerilor Externe.

La Deveselu stationează pe pista aeronave rusesti MIG in asteptarea rachetelor americane SM-3

„În această situaţie, este şi mai necesar să primim garanţii juridice din partea Statelor Unite, asupra faptului că sistemul antirachetă care urmează să fie amplasat în Europa nu este îndreptat împotriva forţelor strategice nucleare ruse„, a anunţat Ministerul rus al Afacerilor Externe, citat de agenţiile de presă ruseşti.
Baza aeriană de la Deveselu, aleasă pentru acest scut, privită cu neîncredere de Moscova, a fost construită în 1952 cu ajutorul Uniunii Sovietice şi a primit primele avioane MIG cumpărate de România
Situată în mijlocul câmpului, la circa o sută de kilometri de Bulgaria, baza Deveselu va găzdui 24 de rachete de interceptare SM-3 de nouă generaţie, în 2015. Aproximativ 200 de militari americani vor fi staţionaţi acolo, dar acest număr ar putea creşte până la 500.

3 comentarii

tanase marian 04-05-2011 - 12:04

excelentele voastre eu ancerc sa antreb pe demnitarii acestei tari romania ajunsa decrasul europei daca militarii eroi care actioneaza an teatrele de operatiuni vor ajunge candva bolnavi oare statul roman nu i va privi ca pe niste asistati cu mana antinsa la domnul prim ministru boc sau la vreo fantomatica imagine a cuiva,,…. astfel eu am lucrat la s. t. s iar acum sase ani am avut un ,,a. v. c. ,consider eu ca de la radiatiile suportare la s. t. s..,,……… trei colonei de la spitalul m. i. m au refuzat a fi ajutat cu terapia de urgenta ei fiind gasiti beti an cabinet,.iar unul mi a strigat ragusit din pragul usii,,ala daca are creierul inflamat vine alta data,,……… recent am avut o recader alcazului meu zerou tratat,m am dus la clinica poporului fundeni unde un derbedeu medic m a dat afara an strada deci an strada domnule presedinte al tarii cand i am relatat drama mea de la spitalul m. i. ,,…. nu pot sa merg acel criminal derbedeu medic este subordonat al doamnei prof.dr. virginia ion ,.neurologie etaj trei cine ma ajuta nenorocitilor,,nu mi raspunde nimeni,eu am lucrat si m am anbolnavit de la raduatiile de la s. t. s. capatand o disfunctie a corticosuprarenalelor ajutor va zic an ce tara traim,,.rusine romani rusine romania,,.m. m. an rezerva tanase marian de la s. t. s. ,,.eu am fost candva coleg de liceu si apoi subordonat an aceasta importanta institutie cu domnul general tanase tudor,,.ajutor va cer oameni buni,,.

codul k 04-05-2011 - 12:59

Misto denumirea localitatii DE-VESELU.Asa sant denumirile la olteni.Ce s-o face TUCA si DAN DIACONESCU ca trebuie sa termine cu caruta cu frosti care s-a rasturnat la CARACAL.Acum au scutul la c.ur , nu mai pot canta kakaia mamaia Ruisia.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult