Acasa InternationalExterne Rusia dă 26 de milioane de dolari pe propagandă patriotică

Rusia dă 26 de milioane de dolari pe propagandă patriotică

scris de Ziua Veche
2 afisari

Guvernul rus va cheltui 777 de milioane de ruble (26 de milioane de dolari) în următorii 15 ani pe programe de propagandă patriotică, scrie, marţi, un cotidian de afaceri rus, citat de RIA Novosti în pagina electronică.


Ministerul Culturii şi Agenţia Federală pentru Tineret sunt însărcinate cu activităţi cum ar fi publicarea cărţilor patriotice şi promovarea muzeelor, dar pe viitor şi structurile responsabile cu respectarea legii vor contribui la intensificarea patriotismului în rândul populaţiei, potrivit cotidianului Vedomosti, notează Mediafax. Serviciul federal rus de control al drogurilor va primi patru milioane de ruble (aproximativ 133.000 de dolari) pentru promovarea unei campanii antidrog în rândul tinerilor, scrie ziarul. Serviciul penitenciar federal va crea de asemenea un muzeu al sistemului penitenciar rus. În mai, Ministerul rus al Comunicaţiilor a cerut Guvernului să aloce 500 de milioane de ruble (aproximativ 16 milioane de dolari) pentru un proiect în valoare de 24 de milioane de dolari de creare a unor jocuri pe calculator destinate intensificării patriotismului în rândul tinerilor şi promovării viziunii Moscovei despre “adevărul istoric”. Însă consilierul prezidenţial Arkadi Dvorkovici a declarat atunci că proiectul este interesant, dar că nu este sigur că acesta necesită sprijinul Guvernului.

0 comentariu

pompiliu bota 22-04-2010 - 18:22

JUDECĂTORII C.C. SUNT NIŞTE MASTODONŢI,INCOMPETENŢI ŞI BĂTUŢI ÎN CAP. TOTUŞI LEGEA ANI E NECONSTITUŢIONALĂ.

eminescu 23-04-2010 - 07:58

nu stiu dk legea ANI e neaparat impotriva prevederilor europene, insa la noi, ca de obicei , se aplica invers decit la toata lumea! nu publicarea averilor deranjeaza(sau poate , pe unii, si asta), dar in formularele acelea suntniste rubrici speciale pt adresa completa si nr telefon si …etc… daca omiti sa completezi astea, cica esti cel putin amendabil, ca nu ai completat corect..Iar ANi cu certitudine s-a substituit autorit judecatoresti!!!! vedem asta pe toate posturile, in fiecare zi!asa nu avem noi, romanii, masura in nimic…!

Luca 23-04-2010 - 14:54

Chiar asa este, iar ex pot continua!…. Savaliuc, de data aceasta ai dreptate!… si lista ar putea continua… cu stima…

FORESKIN 25-04-2010 - 05:34

..GRECIA NU PREA MAI ARE SANSE SA EXISTE ca „STAT INDEPENDENT si DE SINE STATATOR..”.

CUI nu ii CONVINE CHESTIA CU AVERILE MONITORIZATE – sant mai intai BISERICA ORTODOXA – i.e. BOR.. urmata de intregul Parlament – frustrat ca NU pot fura in voie – urmata de „grupurile de interese”… Desfiintati ANI – si va veti trezi ca ROMANIA – rapid si elegant va dispare ca tara…

FORESKIN 25-04-2010 - 05:45

…E nevoie de o mana de ajutor de la ALTI POLITICIENI EUROPENI ADEVATATI si ACTIVI…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult