Acasa InternationalExterne Rusia încalcă spațiul aerian al provinciei Crimeea. 2000 soldați au ajuns la graniță

Rusia încalcă spațiul aerian al provinciei Crimeea. 2000 soldați au ajuns la graniță

scris de C.S.
0 afisari

Rusia a încălcat spațiul aerian al Ucrainei, guvernul interimar de la Kiev cerând revenirea imediată a elicopterelor ruse la baze. Preşedintele interimar ucrainean, Oleksandr Turcinov, i-a cerut vineri preşedintelui rus, Vladimir Putin, „să înceteze imediat agresiunea nedisimulată şi să-şi retragă militarii din Crimeea”.

Elicopterele rusești au încălcat deja spațiul aerian din Crimeea.

„Mă adresez în mod personal preşedintelui Putin pentru a-i cere să înceteze imediat agresiunea nedisimulată şi să-şi retragă militarii din Crimeea”, a declarat Oleksandr Turcinov.

El a denunţat o provocare a Moscovei.

„Rusia a trimis trupe în Crimeea. Ea a ocupat Parlamentul şi Guvernul din Crimeea şi încearcă de asemenea să preia controlul asupra mijloacelor de comuncaţii (…). Ea trebuie să înceteze imediat această provocare şi (…) să lucreze exclusiv în cadrul acordurilor semnate”, a subliniat preşedintele interimar ucrainean.

El a făcut referire la acordul încheiat în 1997 între Kiev şi Moscova, care reglementează statutul flotei ruse la Marea Neagră.

Peste 2.000 de militari ruşi au fost transportaţi pe calea aerului la Simferopol, capitala Republicii Autonome Crimeea, în sudul Ucrainei, unde staţionează flota rusă la Marea Neagră, a declarat un oficial de rang înalt ucrainean, citat de AFP.

„Asistăm astăzi la o invazie armată rusă (…). Spaţiul aerian al (Crimeei) este închis din cauza numărului mare de aterizări  ale avioanelor şi elicopterelor ruseşti”, a declarat reprezentantul preşedintelui ucrainean în Crimeea, Serghei Kuniţân, pentru postul de televiziune ART.

El a apreciat că peste 2.000 de militari ruşi au fost transportaţi pe calea aerului pe un aeroport militar în apropiere de Simferopol.

Zborurile prevăzute pentru vineri seară şi sâmbătă dimineaţă în direcţia aeroportului Simferopol, în Crimeea, au fost anulate, din cauza „ultimelor evenimente” de la faţa locului, unde militari neidentificaţi şi civili proruşi patrulează în zona aeroportului, a anunţat o purtătoare de cuvânt de la Kiev.

Ucraina denunţă nerespectarea de către Rusia a acordului din anul 1997 care stabileşte reguli pentru flota rusă de la Marea Neagră, staţionată în Portul Sevastopol din Crimeea.

Potrivit serviciilor de securitate ucrainene, cel puţin zece elicoptere militare ruse au fost observate vineri în regiunea autonomă ucraineană Crimeea.

55 comentarii

urbos 01-03-2014 - 02:47

Ucraina sa se apere!
Hai ba, euromaidanezilor, atacati!

tomi 01-03-2014 - 20:10

Ce ma Urboase iarasi te crezi la meci? Cine cu cine joaca?

Paul din Ohio 01-03-2014 - 04:32

Un nou „razboi al Crimeei”? Cel din 1853-1856 s-a soldat cu infrangerea Rusiei si Unirea Principatelor Romane. De asemenea acel razboi s-a terminat si cu unirea unei mari parti a sudului Basarabiei (Bugeac) cu Romania.

Tache 01-03-2014 - 05:23

„Guvernul” de la Kiev a aprobat cresterea preturilor la intretinere, energie electrica, a promis cresterea varstei de pensionare, spunand ca nu sunt „populisti”… Bravo, baieti! Cum a spus un jurnalist rus „tancurile rusesti nu vor ajunge la Kiev, nefiind capabile sa se deplaseze sub greutatea florilor cu care vor fi intampinate” 😀

omida 01-03-2014 - 12:31

in curand Rusia va stapana pe toata Ukraina,Polonia si Romania…..
Nu va place America & o sa va refericiti cu rushii……

omida 01-03-2014 - 12:33

in curand Rusia va deveni stapana pe toata Ukraina,Polonia si Romania…..
Nu va place America & o sa va refericiti cu rushii……

UnUL 01-03-2014 - 13:03

Omido, mă îndoiesc că rușii mai sunt în stare de așa ceva.

omida 01-03-2014 - 14:17

Rushii sunt in stare de orice,Obama islamistul a facut cfeci din USA iar UE e de rahat….Triunghiul Rusia,China si Iran vor fi stapanii lumii…..

UnUL 01-03-2014 - 14:40

Mai discutăm peste câțiva ani, eu mă îndoiesc până la a mă rupe. Rușii nu mai sunt de mult o superputere.

Gisela 01-03-2014 - 19:26

naiv domnule

urbos 01-03-2014 - 19:42

Duhoare de usturoi la sirul asta…

tomi 01-03-2014 - 20:20

Ma frate Urbos, eu zic ca usturoiul ce-l simti tu acum ca pute este cel din curul tau. Asa ca novice care are un pic habar de efectivele armate ale Romaniei, Poloniei si mai ales ale Ungariei, cu toata dotarea armata si cu superflotele lor aeriene zic asa ca rusilor le va trebui nu mai mult de 24 de ore sa ocupe tot pina la granitele Germaniei, unificind tarile in URSS- „Europe new est zone”. Lasa bre usturoiul si fa valiza sau sapa-ti groapa. Eu ce pot sa zic frate?- voi respecta visul tau din copilarie si voi veni sa dansez la groapa ta si sa ma pish pe mormantul tau… OUUPSS, sau voiai invers, scuze,,,,,,,,,?!?!?!?!?

urbos 01-03-2014 - 20:36

Important e sa scapam de ji danime, restu nici nu mai conteaza.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 01-03-2014 - 20:57

Acusica , nu mai conteaza NEO LIBERALLes –
Pulles !
Da , un Rihterr de 7/8 pe la pogonici , ce zici !
Te , felioram si in stare strivita-antihristu, grijandaua si anaphura babornitei prostituate de metta ‘la 80jde ani !
Neam de Tall-Harry, Ho-tzie,
Koo-rwette!

tomi 01-03-2014 - 21:47

Ma fratioare Urbos hai nu fi necajit, de ji danime tot nu vei scapa, vom scapa noi de voi fascistii, rusilor nu prea le vor place moacele si zvasticile voastre.
Si uite Urbisoare, cit de usor se vor rezolva in 24 de ore toate problemele „critice”, care va macina sufletele si viata de ani de zile.
Basescu va fi inlocuit cu Putin, Problema Rosia Montana devine o simpla chestiune tehnica,–cit de repede se poate trasfera aurul in Rusia, iar daca este complicat se va transfera toata Rosia Montana in Rusia si se va separa acolo minereul. Reziduurile ramase vor ramane in sarcina guvernului sovietic al Romaniei sa-l readuca in tara. Nici pretentiile de autonomie ale ungurilor din Transilvania nu vor mai exista, rusii care totusi au sa-si reaminteasca de nesimtirea ungurilor din ’56 vor lua citeva garnituri de la CFR marfa si vor muta in 5,8 ore cele doua milioane de unguri in marele si istoricul tinut al hunilor, Campia Panonica, asa in spirituul umanitar ca fiecare sa stea pe curul sau acolo unde-i sta bine.
Ma Urboase, zau ca ma doare sufletul ca nu voi mai putea savura textele tale umoristice de care ma distram copios, vei scrie cit de mare si puternic este poporul rus frate si stapan, vei scrie un pic mai „cenzurat”, ca acum,dar fara usturoi, ca s-ar putea sa fi inteles gresit si pac, s-a dus urbisor.

tomi 01-03-2014 - 21:49

Urbos, hai ma ca ti-am gasit salvarea, trimite tu urgent un CV la Pravda, poate sa fie o cariera de viitor pentru tine.

UnUL 01-03-2014 - 22:03

Nu, C u r Bubos, important e să scăpăm de infecții ca tine.

Virgiliu Soare 01-03-2014 - 15:09

Bine ca marile puteri au inregistrat ca atare aceasta invazie! E o chestie! Oare nu stiau ca din 1991 Transnistria este in aceeasi situatie? Ba da! Dar s-au facut ca ploua. A fost bun petrolul, au fost bune gazele! Acum ce se va intampla? O mica zarva. Petrolul si gazele rusesti sunt la fel de bune. Ucraina se va diviza cf. intereselor rusesti daca nu se va dori cel de-al Treilea Razboi Mondial, deja castigat de Imperiul Rus. Asa se scrie istoria!

Gisela 01-03-2014 - 19:25

subscriu

tomi 01-03-2014 - 20:25

Gisela, slabut te prezinti, acum este momentul sa faci tocanita de porc cu usturoi din Urbos iar tu vi cu postari de 2-3 cuvinte. Hai doamna, treci la treaba ca esti de-a nostra, artilerie grea si bombardament continuuu, fratele Urbus are deja un morcov de jumatate de metru in cur, nu pierde ocazia sa i-o bagi pina la capat…. HAHAHA ciumatul crapa.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 01-03-2014 - 20:38

Liebe …fraulein G i s e l a ,
Individul , apelant , nu este O R I G I N A L U L ! ! !
Este o …clona jalnicka , care semneaza cu numele
Indragitului , nostru amic de …odinioara !
Caci cine apeleaza un gunoi , o scursura din clisura dunareano-balkanica ,
cu …DIMINUTIVUL ….frate , nu poate fi T O M I , ! ! !
E …clona , un nenorocit !

tomi 01-03-2014 - 21:58

Ma amice aradene, dar prost mai poti fi asa citeodata. Vad ca tot mai greu intelegi romaneste. Ma amice, inca nu ai realizat ca tin in buzunarul mic toata banda de fascisti si ce faci tu „INTELIJENTULE” ,vi si ma fautezi. Sti ce? cu unul asa de destept ca tine precis ca nu castigam razboaiele Isrelului si in veci nu m-as duce cu tine la lupta, mai mult ca sigur ca m-ai confunda ce dusmanul si mi-ai trage un glonte in cap. Multumesc pentru ajutor, acum poti sa-ti bagi in fund inteligenta ta, alta data citeste de doua ori si gandeste-te de trei inainte de a te beshi. Hai ca m-ai enervat, sau poate te-ai aliat cu urbos si digital si am picat eu de fraier. Boule….

tomi 01-03-2014 - 22:03

Parpanghel!!!! vezi ca posteaza cineva in locul tau, in viata mea nu credeam ca poti fi asa de idiot, un text CLAR -ca lacrima vi si o interpretezi cum vrei tu si o mai si zapacesti pe sarmana Gizela. Amice ia mai du-te naibii ca de la o vreme zau ca sint convins ca nu esti tu cel care posteaza, asa cretinisme este greu de crezut ca le puteai posta, iar treaba cu Basescu ti s-a urcat la cerebel. Boule….

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 01-03-2014 - 22:29

…p u l l e t e ….

=====================================
Deci frate Urbos, ai iesit deocamdata curat ca lacrima, doar basistii fura nickuri, ce noroc de nu sint si eu basist, este adevarat ca cu multa bunavointa ai primit un mic ajutor si de data aceasta de la fratele patfinder, pacat ca domnul UnUL nu este de fata sa ma sustina, ai de partea ta doar pe digital si clona cum ii zici tu adica patfinder. Urbos, eu sustin de peste doi ani ca lucrezi in ” echipa” adica odata digital, odata urbos, erai si US, erai si Sobru, dar ce mai convinge si tu pe cine poti, este clar ca vocabularul lui digital- urbos este acelasi aluat, si nu s-a intimplat de cind te urmaresc sa iasa postare simultana digital-urbos, ci doar cu timp necesar modificarii identitatii si editarii raspunsului. Dar fie cum zici tu amice, nu vin de data aceasta sa te insult dimpotriva, sa te apreciez favorabil. Apar mai rar, cred ca ai observat si ca unul care zici tu ca-i imbecil, bou, etc, vin sa pun o vorba de satisfactie celor de pe forum, inclusiv tie si lui digital pentru reducerea substantiala a insultelor antievreiesti si antisemite. Pot doar sa va aduc un cuvint de prietenie si apreciere, prin ceea ce vad de citeva luni incoace si apreciez ridicarea valorii forumului la ceea ce merita sa fie, un adevarat forum romanesc.
Urbos, digital, retrag toate caracterizarile care la vremea respectiva cind vi le daruiam erau valabile si va consider romani de omenie.
Sper sa ramanem prieteni.
Raspunde » Scris de tomi la 25-02-2014 @ 22:04

Deci zau ca nu inteleg ce vrei sa auzi din partea mea. Urbos si Digital au facut o tunura enorma din punctul meu de vedere. Motivul nu- l cunosc insa il presupun. Baietii astia doi au stofa buna si nu tot ce le iese din gura le trece si prin inima. Eu cred ca faptul ca ne cunoastem de peste trei ani a trezit in mintea lor imaginea evreului nou, mult diferit de ceea ce cunosteau ei pana atunci. Au vazut un evreu combativ, obraznic, incapatinat, insistent cu mult umor asemanator mult caracterului lor si iata si-au zis ” maanimalul asta, evreul nu este chiar asa cum il stiam noi”.
Daca sant departe de adevar imi cer scuze Urbos si Digital, din moment ce vorbesc despre voi am obligatia sa va atentionez ca nu va vorbesc pe la spate.
Parfinder, treaba cu furnalul si cu sa-ti moara copilul este ca si cum ar zice ” amice sa ai o zi buna ” , daca nu ma crezi intreaba-i pe ei. Te asigur ca nu le vine din inima si nici nu se ostenesc sa gindeasca la asa ceva, pur si simplu este cu-cucu din vocabularul lor si mi s-ar parea ciudat sa vorbeasca altfel. Ceea ce era acum trei ani era insa cu totul diferit, zau ca incomparabil mai grav si cuvintele erau setios inveninate. Nu stiu daca ai citit postarile lor din acele vremuri, insa faptul ca am venit acum sa le intind mana este motivat solid de fapte si consider ca acesti doi romani au imvatat ceva nou despre evreul Tomi si cei ca el. Ca nu toti sant ca Tomi si asta este foarte adevarat si crede-ma ca sint nu mai putin vomitati de mine cit si de ei. Dar asta este alta ciorba, fiecare natie are ciupercile ei si nu din cauza originii si a nationalitatii , sant bestii evrei romani unguri rusi ameticani francezi. Desigur ca fiecare natie trebuie sa faca curat in curtea lui si nu s vecinului.
Amice Pathfindet, satisfacut de raspuns !
In ceea ce priveste pe amicii Urbos si Digital nu schimb nimic in decizia de a vorbi cu ei ca si cu ceilalti de pe forum pana voi vedea ca raman pe linia de comportament actuala care o consider normala.
Raspunde » Scris de tomi la 26-02-2014 @ 16:12
….
NICIODATA un EVREU nu face GHESEFTURI cu
CRIMINALI ANTISEMITI si /sau URMASI LOR
Sandu Dobre se recomanda urmasul lui Nechifor Crainic real name D O B R E
pullete !

tomi 01-03-2014 - 22:26

Asa cretine Parpanghel, bagate-as in pi7da matii, acum sant convins 100% ca nu este cel care posta candva pe acest nicke. Deci in loc sa ma ocup de urbos si digital trebuie acum sa ma razboiesc cu tine sau cine posteaza pe nickul acesta idiot. Hai mars in aia ma-tii imbecile. Esti prea mic sa-mi pierd vremea cu tine cretinel.Cu asta am terminat pe veci orice comunicatie cu tine, poti sa-mi faci o linsoare in cur asa de final, singura favoare care ti-o mai acord.
Sti de cand te-am mirosit cu minciuna cretynel? De asata vara de la povestea ta cu sinagoga unde mi-ai vazut sandalele. In veci nu suportam sandale. Vita!- in veci n-ai fost in sinagoga din Arad asa cum in veci n-ai fost in Arad, asa cum in veci n-ai vazut cum arata o facultate pe dinauntru, si tot asa cum versi tone de minciuni pe forum. Auzi vita, cica el era la Arad dar sa faca o plimbare pana la Astoria unde beam zilnic cafeluta cu sotia si trimiteam mailuri deorece este printre putinele locuri unde puteam intra pe internet cu Samsungul meu, da desiigur nu putea sa ajunga sa ne intalnim. Ma poolica tu chiar ma vezi pe mine timpit? Ma boule nu toti sint ca tine, „torz szulett”.
Eu care ca inginer am fost pasionat de medicina si era visul meu din copilarie, insa partea tehnica a vietii a castigat concursul, vreau sa-ti spun ca toate „referatele tale medicale” sant foarte prost copiate de pe Google, ai habar de medicina un pic mai putin ca urbos. Ai debitat o serie de idiotenii medicale de ingheata apele. Si iata ca ajungem la final, ma ierti ca sint ultimele cuvinte care ti le acord, zau, nu am nevoie de ajutorul tau pe forum, si asa cum ti-am promis mai ai dreptul la o linsoare, uite in special nu m-am sters la cur. Idiotule, mr doctor??

ancuta 01-03-2014 - 22:40

Parca nu te stiam asa!
Ce te-a apucat?
Carpatianul, asa cum are el stilul lui, chiar n-a fost violent!
Da’, ma rog …
‘oti avea voi ceva de impartit!
Surprinzator!

tomi 01-03-2014 - 23:07

Zau ancuta, vezi si tu ce am scris eu si cu ce ma ataca el. Ori e prost ori face pe prostu dar este tot aceeasi ciorba, insa minte de ingheta apele. Nu am nimic cu el, am fost doar injunghiat pe la spate si nu mai face doi bani in ochii mei. Ancuta, crede-ma ca cineva posteaza pe nickul lui, ori am picat in plasa lui de la bun inceput.

ancuta 01-03-2014 - 23:22

La 20:38, Carpatianul se indoia de veridicitatea nick-ului!
La 22:26, „tomi” il injura de mama!
Dupa 3 minute, Carpatianul iti amintea ceva, cu titlul de repros: „NICIODATA un EVREU nu face GHESEFTURI cu CRIMINALI ANTISEMITI si /sau URMASI LOR”.
Parca cunosc filmul! De ce se repeta, oare, reactia ta, disproportionata?
Ori nu e a ta?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 01-03-2014 - 23:28

Nineaca, despre asta se discuta in realitate!
Tu , ma cunosti , nu execut gratuitati !
Dar nici nu ofer satisfacti cazaturilor ,
Ma , descurc !

ancuta 01-03-2014 - 23:31

I-am raspuns lui tomi!
Atat.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 01-03-2014 - 22:44

…pullete , Trebuie sa stii, ca in Raczfertai si aievea , sa injuri un TZAGAN de parinti , echivaleaza cu semnarea in alb a ….
Retrageti textul !

tomi 01-03-2014 - 23:12

pullete, nu retrag nimic, doar confirm, iar pe tziganiada ta ma cac cu spor, iar daca ameninti ma bucur, macar voi avea ocazia sa-ti vad moaca te baloasa pe viu.
Zau ca regret ca ma provoci sa iti mai acord atentie, si acum freac-o tare ca nu mai iau cunostinta de ce postezi.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 01-03-2014 - 23:15

OK .

digital 01-03-2014 - 23:29

ce plm aveți , bă avortaților?!
nu vă mai încape pământul?!

ancuta 01-03-2014 - 23:34

claudine, scarno copypaste, te-am emotionat si pe tine!
N-am timp in seara asta pentru tine: a venit musette!
Da’i scumpa rau!

UnUL 01-03-2014 - 23:35

Degețel, mereu cu pl în gură? Mai scoate-o din când în când că te sufoci!

digital 01-03-2014 - 23:45

băi da ce de avortați p-aicea, mă referisem la doi, și apărură alți doi!
tre să dai tare cu ranga p-aici că e plin de zombie!

jan dinu 01-03-2014 - 23:52

Am sa-l dau pe – feikul Parpanghel –
pe mAna — SHTABORULUI — nostru
shi o sa se aleaga prafu de EL cu
blestemele de care o sa aiba parte
de la tzigancile noastre !
Deja – marea ghicitoare MARIKIKA –
ai prevede zile negre aici . Daca vrea sa -i
fie deslegate blestemele el trebuie sa se
prezinte de urgent la domiciliul ei cu
tot ce are mai scump pe EL mai ales la
degete inclusiv dintii auroferi shi alte
acareturi de valoare .
JD-USA

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 01-03-2014 - 23:55

Janne-moo la …CALINICA -La CALINICA !
Sukharule Dau bule mule ce daca !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 01-03-2014 - 23:57

Janne , cu piecing de 24 karate , o IAU pe CALINICA ?
Te infiez si pe tine , after ROSEMUNDE !

jan dinu 02-03-2014 - 00:07

Bahhhh ,n-ai TU nine inchi – decit poate la
— OPINKI — !!
JD-USA

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 02-03-2014 - 00:10

Bey , phoola batrina !
Tzaganu are …piercing la Wanatu !
Dai …Calinica ! ? !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 02-03-2014 - 12:13

No …Eimal , liebe fraulein Gisela ,
Keine -sorge , kleine perush nick-name ….omi
Mein bruder , nicht tomi , eine niemand !
De Tommaso PANTHERA ? N E I N ! ! !

jan dinu 01-03-2014 - 23:37

— Gazpadin VLADIMIR PUTINA —
BIzui-te pe ajutoru nostru fratesc shi al – Bisericii ORTODOGZE
neaoshe pentru – lupta sfinda – inceputa shi sper dusa la bun sfirshit
in — KRIMEIA – (unde este YALTA sovietica)!!
Pentru victoria finala a Secerei shi Ciocanului in Maika Russia …!!
Slava RUSSIA zemlia !
JD-USA

jan dinu 02-03-2014 - 01:56

— PARPANGHELICA — te doare sisifilitismu cind te
enervezi … shi-tzi YES prea multe bube pe fata …netratabile !
Las-o mai moale ..cu tertzele persoane …EU nu ti-am propus
sa-ti regulez mAMa ori cine stie ce necunoscuta …??
KaKaracreru te tradeaza …mai kakaReaza …!
JD-USA

Antibasistul 02-03-2014 - 03:53

Da-te in mata țigane borit de tot, impreuna cu toți țiganii, ptiu de miliarde de ori!!!!!

jan dinu 02-03-2014 - 06:05

Mah – SCARFALACHE – nu est COOL …cel mult KUR
vulgar din nascare …,(gena ishi spune cuvintul )… o freci
cu vocabular de pramatie pe LIPSCANI intre proxeneti shi curve
lungind o bere …ca altceva n-ai ce face asha cum sunteti in majoritate!
EU shi citiva va tinem – FITZUICA DEVALORIZATA – prin postari
care mai atrage ceva cititori .! Mahalaua din capul tau n-are leac
decit tzarina ca ultim medicament ! NU m-a cobor la nivelul tau
doar a mai studia shi disecta moravurile voastre de rumani – tzigani
fara onoare shi caracter . „O dau” mai rar spre a nu prinde
vre-un virus de pe la voi din ROMAnia …conTimpurana !
Fiind unicul care posteaza cu — Jan Dinu — real nu ma mai amestec cu de-alde tine (voi ) — scursuri de canal — !!
JD-USA

Antibasistul 02-03-2014 - 09:11

ptiu de miliarde de ori!!!!!!!!!!!

UnUL 02-03-2014 - 09:59

Bășinel, iarăși „PTIU”? E al 2650-lea scuipat – RECICLAT – doar de când sunt eu pe acest forum. Această salivație în exces e, categoric, o problemă de sănătate extrem de gravă (Chiar dacă, așa cum bine spunea cineva, recuperezi, regurgitezi și refolosești fiecare scuipat de mai multe ori)!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 02-03-2014 - 12:04

janne!
Janne-moo !
Lord de Partz-Land !
Nu ne lassa ! nu ne lassa in ceatza !
Fara …PRETZIOASA ta –INTELECTUALITATE ,
…ramanem in CEA tza cea mai Cea tza !
Hastialaltzi , rrumanasi nu POT , sa se ridice !
Canci , la niffelu nostru rromanes de pretutindeni !
PSS . Revin cu OFERTA ZILEI ;
dai cal+in+ukka ? ofer …dau mule bule cea daca !

urbos 02-03-2014 - 17:36

Ooohhh, limbric penibil, nici un basist n-ar rezista la o discutie fata in fata nici cinci minute.
Ce mi-ati mai suge-o voi, otrepe slinoase, ahhh, ce mi-ati mai suge-o! Dar cine dreacu sa se uite la voi, ma scursurilor? Hehehe!
Vai de capu vostru e chinuite. Va phuteti intre voi, dar asa este moda la homobovine ca voi. Sinteti niste jartele penibile.
Piei!
Auzi, asa grohaia si tac-tu cand erau arestati opozantii lui Stalin. Si ma-ta dadea din copite si se hlizea. Mai fofarleaza si tu cumperi caii dupa ce-i numeri dintii? Mai oropsitule dar ai reusit sa numeri peste 10 ca daca nu ai dat de dracu doctore. Calul are mai multi si te trage ji danul de unul pe sfoara. Vezi ma tzigane sa nu fie capra si tu sa-l platesti de cal.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 02-03-2014 - 18:00

…aka kaTurboase ;
Ai bhelit …belingharu , de cand
Clona de la Bat_Yam , sa fackut
Frate cu dreaqu , recte cu tine
Viermme skatofag din negura
Vremurilor , de mult …pierdute !
Dovada actualitati, orientarea spre
Neo Liberalismului lui Ca CA RAU !
Sluga bahsinului, tradatorul alegatorilor din 2012 ,
Si tu , de la inceputuri , prin efectul
Despre treaba cu cal …., nu te duce mintea !
Hurjuma !
OGLINDA in apa !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 02-03-2014 - 18:13

Cine quizhdoloantza metty , te copiaza
Pe tine , vierme
Frate cu perushul din Bat Yam !
Cauta la a batrina, un poola , doi
pooli !
Hurjuma !

ancuta 02-03-2014 - 19:24

scarno musette, ‘te-n cur pe unde bei!

urbos 03-03-2014 - 12:35

Iar faci ca maimuta? Eu am scris, te-am descris.
Iar tu, ca proasta, te-ai dat de gol, aratand ca n-ai retinut decat ce mintea ta de muyere a vrut sa tina. Mintea, vorba vine, ca la voi, muyerile, se gandeste cu curu, uteru, lindicu…
Lindic, ce faci fa, iar incerci sa mi te adresezi ca muyerea? Prin terti? Hahahahaha!
Cacat chinuit de prostie! In ce hal esti de prost!
Asa e, moare fi-tu.
Iar rujatului au sa-i crape puradeii iar eu ma voi pisa pe mormantul lor. Si va fi veselie si artificii si vom rade cu totii.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult