Acasa InternationalExterne Rusia, lovită de Israel. Depozit de rachete ruseşti, distrus în Siria

Rusia, lovită de Israel. Depozit de rachete ruseşti, distrus în Siria

scris de M.A.
24 afisari

Israel dă o lovitură Rusiei. Depozit de rachete ruseşti, distrus de aviaţia israeliană. Ţinta atacurilor avioanelor israeliene a fost un depozit de rachete de tip Iahont de pe teritoriul Siriei.

Rusia, lovită direct de Israel. Depozit de rachete ruseşti, distrus în Siria

Rusia, lovită de Israel. Depozit de rachete ruseşti, distrus în Siria

Atacurile aeriene asupra obiectivelor militare controlate de Bashar al-Assad au fost efectuate, în cursul săptămânii trecute, dar abia acum s-a aflat despre ele. Partea siriană a confirmat cu certitudine aceste raiduri aeriene în urmă cu câteva zile, transmite RADOR, care citează postul de radio Echo Moskvî.

O declaraţie similară a fost făcută recent de oficiali de la Washington. Mai multe surse din cadrul Administraţiei SUA au confirmat informaţia postului de televiziune CNN, precizând că responsabilitatea pentru acesturi raiduri aeriene revine în mod exclusiv părţii israeliene. Avioanele aveau misiunea de a distruge rachetele ruseşti Iahont, care pot prezenta un real pericol regiune.

19 comentarii

digital 13-07-2013 - 18:41

așa, și!?

și eu am avut un stilou chinezesc la care țineam foarte mult, dar pe care l-am uitat într-o zi la bancă!
un bou a dat peste el și l-a crăpat!
mare lovitură am primit când mi-a fost restituit bucâți!
acasă mai aveam vreo douăzeci!

wow ce lovitură!șapte dintr-o lovitură!

ValVerde 13-07-2013 - 18:44

Ba tu ti-ai luat stilouri sa le sugi capacu’ ?
Ca altceva nu stii sa faci cu ele….

digital 13-07-2013 - 18:49

nu mă boule, știam că voi întâlni o vittă pe care o voi oftica, pentru că am stilouri chinezești!
iar tu suougy …llla!

ValVerde 13-07-2013 - 21:14

Congo, adu’ calu’ ala pe aici sa-i dea tircoale lui degetel ca are pix chinezesc din ala mic…si-i suge capacu”

digital 13-07-2013 - 21:44

vezi că lipsește mătta la apel!
caut-o, imbecilule că râmâi flămând!
și s-aducă și-un balot de fân la iesle, să nu suferiți, dreq de retardați!

haril 13-07-2013 - 19:02

Nu stiu cat adevar se gaseste in aceasta stire,dar toata lumea,inclusiv Rusia,a fost prevenita de Israel ,ca va reactiona la destabilizarea situatiei din Orientul Mijlociu prin furnizarea de catre Rusia a rachetelor de ultima generatie Siriei,punand in pericol Israelul,inclusiv aviatia civila a acestui stat.Romania a vorbit despre instalarea pe teritoriul sau,a unui scut anti-racheta si Rusia a amenintat-o cu represalii,numai ca urmare a unor tratative pe aceasta tema.Securitatea unui stat este mai importanta decat promisiunile oferite de Rusia si carew,asa cum s-a vazut,au fost vorbe de claca.

CONGO 13-07-2013 - 19:16

Totusi lovitura a fost cam scurta caci Moskova este la inca 2500km mai departe, tocmai pe paralela 55.
Dar, poate data viitoare or sa tinteasca mai bine.

haril 13-07-2013 - 22:17

deocamdata Siria este folosita de catre rusi pe post de poligon de incercare a rachetelor sale de penultima generatie,ca pentru cele mai avansate rachete gaseste alt loc de incercare,avand suficient de mult spatiu nefolosit in alt scop.

digital 13-07-2013 - 22:23

deocamdată ești foarte prost!
după mintea ta de redus koklit, rusia își testează rachetele în siria, ținându-le în depozite, pentru a fi distruse de aviația lu neica-nimeni din lume, adică cine vrea și nu vrea!
după aia va găsi ea(rusia) niște teren viran unde va mai încerca, dacă nu-i iese cu depozitele prin siria cea săracă, nu?!
dreq de retardat…anal-list-ul lui pește prăjit!

haril 15-07-2013 - 07:36

digital,asa cum sunt eiu de coclit,la vremea cand mai faceam inca umbra pamantului romanesc,eram o personalitate recunoscuta de cei ,printre care ma invarteam si imi desfasuram activitatea utila societatii romanesti.Dara tu cine esti(ce hram porti) de iti permiti sa-i insulti pe toti cei,care accepta sa poartew un dialog c8u tine,care nu pari a fi iesit inca din categoria „un neica nimeni”.Cred ca tu,chiar si atunci cand vei ajunge la varsta mea,vei ramane un biped in cautarea personalitatii.Ramai la nivelul tau,daca esti atat de multumit de tine,dar lasa-i pe cei,care gandesc altfel decat tine,sa-si expuna ideile.mai mult sau mai putin inteligente,pe acest forum romanesc.Cata vreme am trait in Romania,am reusit sa las acolo o urma pozitiva,o zgarietura(cum ar spune unii mai inteligenti decat noi) pe solul Romaniei.Tu,in viata ta ,ce lucru semnificativ ai facut,altul decat acela de asigurare a ingrasamantului biologic penrtru cernoziomul Romaniei?

digital 15-07-2013 - 16:19

nu te privește pe tine ce am făcut eu pentru această țară, așa cum nu mă interesează ce ai făcut tu!
nu ți-am interzis ideile din două motive obiective, primul că nu am cum iar al doilea că nu mă intereseză ideile și deducțiile tale decât în măsura în care le consider niște aberații, iar atunci mă simt obligat să iau atitudine!
oricum, ești un anti român, sadea!

ionel 13-07-2013 - 19:41

Nu bai prostovanilor , nu ati inteles …. armamentul era de provenienta ruseasca dar apartinea Siriei si ca atare au facut un bine rusilor ca trebuie sa le mai vanda inca niste armament. Acolo au murit si niste soldati care aparau depozitul si nu erau nicidecum rusi ci sirieni ca altfel nu riscau jidanii sa trezeasca ursul din barlog.

urbos 13-07-2013 - 22:39

Stergerea de pe fata paqmantului a ji daniei este o necesitate. Evident, e vorba de toata sobolanimea ce-o locuieste.

Gisela 14-07-2013 - 15:40

acelas cretin ireparabil.
Ce o sa faca Romaina cu Romania,se autosterge….masa de dementi ca tine e prea mare.Cancerul inca nu si-a gasit antidotul.Pentru cancer antisemit se va
gasi,medicamentul va fi BUMERANGUL…..

urbos 14-07-2013 - 15:51

Naparca, ce-i aia antisemit?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 14-07-2013 - 16:40

….kuurwa de matta si
…Neamul tau !

UnUL 15-07-2013 - 21:40

Ce e ăla antisemit? Păi un cr e t i n violent și care se crede buricul pământului.

firstlast 18-07-2013 - 15:50

Corect este „rachete Yakhont”.
Vezi Wikipedia:
http://en.wikipedia.org/wiki/P-800_Oniks

Marius Bâtcă 18-07-2013 - 16:05

@firstlast
Bine, ma desteptu’ lu mama, care te-a facut. Bravo! Presupun ca habar nu ai cum se scrie in ruseste si nici cum se pronunta in romaneste! Яхонт se poate transcrie, in limba romana, in cel mai rau caz, Eahont. Numai ca se citeste Iahont. Yakhont este in capul tau de cornuta bagatoare in seama si degraba postaca de transcriere anglo-saxona.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult