Acasa InternationalExterne Rusia nu acceptă să discute cu NATO despre Transnistria

Rusia nu acceptă să discute cu NATO despre Transnistria

scris de M.A.
2 afisari

Rusia nu acceptă să discute cu NATO despre Transnistria. Pe toată perioada negocierilor cu Alianţa Nord Atlantică, Federaţia Rusă nu va accepta abordarea subiectelor ce ţin de legitimitatea trupelor militare ruse în cele două regiuni separatiste georgiene (Abhazia şi Osetia de Sud, – n.r.), dar şi în regiunea transnistreană a Republicii Moldova.

NATO-Rusia (rian.ru)

Rusia nu acceptă să discute cu NATO despre Transnistria (foto: rian.ru)

Declaraţiile au fost făcute de reprezentantul Rusiei la NATO, Alexandr Gruşko, informează Unimedia.info, care citează Reuters. „Obiectivul principal este ca aceste consultări, să nu le numim negocieri, să înceapă fără abordarea unor probleme politice”, a declarat reprezentantul Rusiei la NATO.

Potrivit lui Gruşko, Federaţia Rusă este pregătită pentru a relua discuţiile cu NATO privind limitarea forţelor militare convenţionale în Europa, asta în timp ce Alianţa nu-şi dezvăluie clar planurile în acest sens. „Dacă abordăm subiectul controlului armelor, şi nu probleme politice, există o şansă de a începe conversaţii axate pe ce fel de control este necesar la etapa actuală”, a mai spus reprezentantul Rusiei la NATO.

4 comentarii

CAMY 16-11-2012 - 15:12

Daca nici de vorba nu vor sa stie, nemernicii astia de rusi,a tunci sa vezi ce turnura vor lua lucrurile din Transnistria. Vom intra intr-un nou razboi de guerila cu acesti nenorociti, care va dura mult timp, insa vom scapa definitiv de ei.

BULA 16-11-2012 - 15:37

Nici americanii nu sunt mai buni. Se bat cu rusii pe colonii. Si au intrat cam tare in ce a fost al rusilor.

andra 16-11-2012 - 16:42

Moscova ameninta cu retragerea din Tratatul START:
http://romanian.ruvr.ru/2012_11_16/94829015/

Cercul 17-11-2012 - 10:35

Rusii nu renunta la posesia asupra Transnistriei ca sa nu mai fie trimisi acolo de romanii in cazul cand acestia din urma ar avea din nou teritoriul.
Un urias stat tiganesc carora unora le pare european pentru ca are si blonzi(in Romania asa au ajuns rromii majoritari pe nestiute pentru ca sunt si blonzi) nu se va ocupa decat de chestii nomadice, satraresti, furtul(ocuparea altor state desi au ei destul pamant dar care nu le place a fi muncit(„nu-i place ca tiganului aratul”)), facerea de arme(singurul lucru la care lucreaza rusii insasi) si reproductia iepureasca(tancii de 10 ani vor sa se insoare in Rusia insa tata guvern le da acordul numai dupa ce or face armata).

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult