Acasa InternationalExterne Rusia pregătește o INVAZIE ARMATĂ în Crimeea. 6.000 militari trimiși în Peninsulă (update)

Rusia pregătește o INVAZIE ARMATĂ în Crimeea. 6.000 militari trimiși în Peninsulă (update)

scris de C.S.
0 afisari

UPDATE: Statele Unite evaluează situaţia din Ucraina, iar Pentagonul își va intensifica activităţile pentru colectarea de informaţii. Deocamdată nu există planul unei intervenţii militare.

Rusia a trimis 6.000 de militari în Crimeea, estimează Kievul. Ucraina a denunţat, vineri, încălcarea spaţiului aerian de către Rusia, cerând revenirea imediată a elicopterelor ruse la baze. Zeci de indivizi cu cagule şi având arme automate au ocupat poziţii, sâmbătă dimineaţă, în jurul Parlamentului regiunii autonome ucrainene Crimeea, în Simferopol.

Rusia pregătește o INVAZIE ARMATĂ în Crimeea.

Serviciile de securitate ucrainene sunt în stare de alertă maximă în regiunea autonomă Crimeea, dar premierul Arseni Iaţeniuk a dat asigurări că armata ucraineană nu va reacţiona la „provocările” Rusiei.

Preşedintele ucrainean interimar, Oleksandr Turcinov, a denunţat vineri o „agresiune” rusă. Turcinov i-a cerut preşedintelui rus, Vladimir Putin, „să înceteze imediat agresiunea nedisimulată şi să-şi retragă militarii din Crimeea”. „Mă adresez în mod personal preşedintelui Putin pentru a-i cere să înceteze imediat agresiunea nedisimulată şi să-şi retragă militarii din Crimeea”, a declarat Oleksandr Turcinov.

Preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, a avertizat și el Rusia că o intervenţie militară în Ucraina va fi „profund destabilizatoare”. Însă Rusia susţine că mobilizarea trupelor este în concordanţă cu acordul încheiat cu Kievul privind activitatea Flotei Ruse din Sevastopol.

Zeci de indivizi cu cagule şi având arme automate au ocupat poziţii, sâmbătă dimineaţă, în jurul Parlamentului regiunii autonome ucrainene Crimeea, în Simferopol. Două mitraliere au fost instalate pentru apărarea sediului Parlamentului regional.

Clădirea Parlamentului regiunii Crimeea se află de două zile sub controlul unui grup de comando prorus.

63 comentarii

CONGO 01-03-2014 - 13:05

Tot ce vine de la „o mare putere”, in acest caz ce-i rus-ruseste este esential rau, antidemocratic, imprastie moarte, distruge si acapareaza.

Iar ONU este o batjocura.

tomi 01-03-2014 - 16:20

Taci ma Congo, ce tot vinzi acolo la gogosi. Sigur ca Israelul este de vina. In urma presiunilor Tel Avivulului asupra Moskovei rusii s-au decis sa invadeze Ucraina ca noi sa avem autoritate deplina asupra Holonului Bat Yamului si Rishon le Zionului revendicate de Mongolia.

Pkly 01-03-2014 - 16:50

Ce tze si cu Europa asta acu’…pentru englezi si spanioli este de acord cu despriderea de,,provincii istorice”ca sa formeze tari dar…Crimeea n_e_t(unde,spun statisticile,populatia rusnaca depaseste 60% !).
Si nimic nu zice Europa de abrogarea<>a Legii minoritatilor de catre Maidan-ul din Kiev…lege care era si-n avantaju’ bucovinienilor traitori la ei.
Chiar,protestatarii de pe Maidan,de ce s-au dat impotriva minoritarilor ?!?

urbos 01-03-2014 - 18:08

Rusii sa intre pana la Kiev si sa starpeasca sobolanii care s-au instalat acolo. Ii vor ajuta si ucrainienii.

UnUL 01-03-2014 - 19:38

Șobolan ești tu, porcul dr acului; și te mai pretinzi liberal, fecală ambulantă!

urbos 01-03-2014 - 19:41

Tartan infect, o sa va dam foc.

ancuta 01-03-2014 - 19:50

O sa ne-o belesti
cu sarg,
rapid, iute si apasat,
ca la Ramnicu-Sarat!

Antibasistul 01-03-2014 - 19:50

Reacția foarte agresiva a basistului un NUL dovedeste ca-i evreu!!!!!!

ancuta 01-03-2014 - 19:59

Reactia ta dovedeste ca si tu o sa faci ce-o sa ne faca musette!

Antibasistul 01-03-2014 - 20:39

Handicapatule basist, DXN-Ancuța, vorbeste, scrie romaneste!!!!!!

UnUL 01-03-2014 - 21:59

Ce legătură are, b o u încălțat! Nu sunt evreu ; sunt doar violent anti-rus și susținător al „maidanului” ucrainean.

ancuta 01-03-2014 - 22:03

debile, musette e numele scarnei original (autoproclamat urbos)

urbos 01-03-2014 - 22:05

Spurcaciune, vezi ca daca esti anti-rus, apare din boscheti mancatorul de fecale „europeanuul”, si ceilalti mancatori de cacat, care o mesteca despre antisemitism, sa te certe tartane, pentru ca esti rasist tartane si iti exprimi ura fata de un popor tartane. Fii atent, acusica apare mancatorul de fecale cu restul satrei sa te certe, stai asa. Imediat…

urbos 01-03-2014 - 22:06

PS Aoleo, stai asa, ca din satra faci parte si matale.
Ia cearta-te tartane, apostrofeaza-te tartan rasist, injura-te tartan prost, ia hai.

ancuta 01-03-2014 - 22:17

musette,
scarno musette,
mi se scoala,
esti destul de emotionata!
Nu ma mai „matali” atata ca am doar doi ani peste tine!
scumpito!

UnUL 01-03-2014 - 22:38

@C u r Bubos
NU MĂ VOI OBOSI SĂ REFORMULEZ. REIAU O POSTARE MAI VECHE:
Am avut întotdeauna o tenace – dar firească – aversiune față de ruși. În special față de guvernanții care – indiferent de regim, fie că a fost vorba de țari, pe prim secretari ai PCUS sau de președinți aleși „democratic” ca țarul Putin – au purtat o politică imperialistă, de dominație, cotropire și jaf a teritoriilor vecine, dar și față de „mujicul” de rând, care nu se simte bine decât sub dictatură, condus și dominat de un „tătuc”. Aceștia sunt și acum în coasta noastră, mențin o armată în Transnistria ca forță de dominație și de șantaj în regiune, întrețin amenințarea, instabilitatea și dezechilibrul..
Cum scriam deja, cred ca un român (dar poate nu ești asa ceva!) trebuie să aiba grave deficiențe psihice sau o necunoastere totală a istoriei pentru a-i admira sau iubi pe ruși (Evident, nu mă refer aici la poporul rus – deși acesta este destul de tîmpit, de abrutizat și de inert, cu rare excepții! – ci la imperialismul rus, care a rămas apropape același de-a lungul timpului. Europa occidentală (inclusiv Germania invinsă!) și-a revenit destul de rapid din punct de vedere economic dupa război DOAR datorită sumelor enorme de bani donate de americani prin planul Marshall. Asta în timp ce Rusia jefuia fără milă România și celelalte țări ocupate și instaurase aici regimuri comuniste totalitare și lagare de concentrare de tip stalinist, unde a dispărut întreaga elita politică si intelectuală a acestor țări. (De altfel foarte multe din dramele istoriei noastre – inclusiv rana încă vie care este republica Moldova – ni se trag de la ruși!) Americanii au facut destule greșeli de-a lungul istoriei, dar au o contribuție majoră în instaurarea democrației în lume. Rusii nu au instaurat decât haos, teroare si dictatură.
IMPERIALISMUL RUS ESTE DEZGUSTĂTOR ȘI MULT MAI PERICULOS DECAT CEL AMERICAN – și, evident, mult mai aproape de noi, deci mai amenințător!. ÎN DECURSUL TIMPULUI EL A RUPT BUCĂTI DIN ROMANIA, NE-A „FERICIT” CU COMUNISMUL, cu pușcăriile și lagărele lui de concentrare ȘI SE HRĂNEȘTE ÎN CONTINUARE CU TEROARE ȘI AMENINTARI. E TIMPUL SĂ LI SE DEA PESTE BOT ACESTOR TICĂLOȘI.

UnUL 01-03-2014 - 22:41

P.S. Marele scriitor român Virgil Gheorghiu considera pe drept cuvânt că toate nenorocirile aceste țări au venit de la răsărit.

urbos 01-03-2014 - 22:46

Scarbosenie, in acelasi timp, pe tancurile sovietice au venit evreii, cei mai mari criminali ai intelectualitatii romanesti. Iar progeniturile acestor bestii, duc si acum razboiul impotriva Romaniei. Ii gasesti la curul Kiorului. Neamu lor impute si ambasada SUA, care, ca un bastion al infectiei, face presiuni antidemocratice si evident, anti-romanesti.
Piei sclerozatule!

UnUL 01-03-2014 - 22:57

@C u r Bubos
Cum scriam deja cândva, mulți nătărăi de pe acest forum mă trimit cu gîndul la un excelent film pe care l-am văzut în adolescența mea. Se numea „Corabia Nebunilor” și se petrecea pe un vas de croazieră, în anii ascensiunii nazismului în Germania. Pe vas se afla și un ofițer german, de un antisemitism visceral (ca mulți dintre forumiștii noștri!), care nu pierdea nicio ocazie ca să facă declarații antievreiești. La un moment dat, nu se sfiește să afirme că evreii sunt vinovați de toate relelele de pe lumea asta (cum cred și Bubos, Bășinel, Degețel, Salaud, Bulă – pe care îmi cer scuze că – doar la acest capitol! – îl bag în aceeași oală cu gunoaiele de pe această listă, etc.). La care „evreul” de pe vas, jucat de excelentul actor Heinz Rühmann – răspunde:
– Da, evreii și bicicliștii.
Uluit, nemțul întreabă:
– Dar de ce bicicliștii?
La care Rühmann replică:
– Dar de ce evreii?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 01-03-2014 - 22:58

Hopa , bla-bla Zoon a TU de Cluj scoate orientarea LEGIONARA a preferintelor , familiare pt. care a fost condamnat , tac’su=====================
VIRGIL GHEORGHIU …….

A publicat un poem dedicat mitului tatălui și, după o vreme, a fost acuzat că ar fi plagiat un poem al lui Virgil Carianopol. Numai că el publicase poemul cu câteva luni înaintea lui Virgil Carianopol. Totuși nu a fost posibil să-și dovedeasca nevinovăția, pentru că Virgil Carianopol era legionar și presa legionară nu admitea că un membru al Legiunii ar putea să facă un act necinstit.””

UnUL 01-03-2014 - 23:05

@Parpanghel
Nu prea cunosc poeziile lui Virgil Gheorghiu, dar romanele sunt remarcabile, începând cu primul și cel mai celebru, „La 25-e heure”, după care s-a făcut un film cu Anthony Quinn,

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 01-03-2014 - 23:14

LEGIONARUL , musai sa fi fost ,talentat;

Iată câteva din cărțile publicate de Constantin Virgil Gheorghiu:
Taraful de noapte roman (Ed. Fortuna)
Viața de toate zilele a poetului, poezie (1939);
Caligrafie pe zăpadă, poezie (1940)
Ceasul de rugăciune, poezie (1942)
Ard malurile Nistrului (1941) – reportaje de pe front din timpul războiului de eliberare a Basarabiei și Bucovinei, folosite mai târziu de Marin Preda, ca sursă documentară, în romanul „Delirul”
Tatăl meu, preotul care s-a urcat la cer (1965, Paris și 2003, Sibiu)
Perahim – Rendez-vous à l’infini
La Vingt-cinquième heure (în română Ora douăzeci și cinci / Ora 25 / A douăzeci și cincea oră), roman (ecranizat în 1967, rolul principal este jucat de Anthony Quinn)
De la vingt-cinquième heure à l’heure éternelle (De la al 25-lea ceas, la momentul eternității),
La Seconde Chance (1952)
Les Sacrifiés du Danube (1957)
La Maison de Petrodava (1961)
Les Immortels d’Agapia (1964)
Dieu Paris (1964)
L’oeil américain („Ochiul American”) (1972) roman de acțiune, suspans, politică-ficțiune și gândire geo-politică. Editura Plon.
Memorii (1990), tradus în limba română de Sanda Mihăescu-Cârsteanu. În Memorii, Constantin Virgil Gheorghiu prezintă un aspect inedit, de exemplu se referă la pogromul împotriva evreilor bucureșteni în timpul revoltei legionare:
Omul care călătorea singur (Ed. Sophia, 2010)[1] – după romanul Ora 25, care îl consacra definitiv în lumea liberă, descoperirea unei opere apărute în timpul războiului, favorabilă redobândirii Basarabiei, îi va aduce autorului o serie de atacuri violente în presa occidentală, care îl acuza, neîntemiat, de antisemitism. Își va explica atitudinea într‑un nou roman – Omul care călătorea singur.

UnUL 01-03-2014 - 23:17

@Parpanghel
În „Memoriile” lui, Gheorghiu scrie – și sunt perfect de acord cu el: „… atomatiquement, chez nous, tout malheur vient de l’Est. De la Russie..”
Și apropo de ucrainieni: „En dix ans, les soviets ont exterminé la moitié du peuple ukrainien;;;”

UnUL 01-03-2014 - 23:22

@Parpanghel, spre că bibliografia nu e pentru mine, eu am citit 2/3 din respectivele romane. Și da, era talentat.
Și, apropo de „legionar”: a avut serioase probleme – de aceea a trebuit să se retragă într-un post diplomatic în străinătate, departe de România unde începuse prigoana! – pentru că era căsătorit cu o evreică, pe care a iubit-o enorm.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 01-03-2014 - 23:24

Remarci dualismul gandiri tale afectate de morbul dementei !
Odata , raul provine (dupa tine) din gena de puturos , hot a rromanasului !
Versiunea opusa exact cu 180 grade , …tot raul provine de la …altii ! Acum de la …RASARIT !
Dolby, adevarul este la …mijloc !
INTOTDEAUNA ! Dementh pedeleprist !

UnUL 01-03-2014 - 23:33

@Parpanghel, nu pricepi nimic: fără ruși am fi trăit prost – din cauza lenei de care vorbeam – am fi făcut agricultură de subzistență, am fi trăit cum se întâmplă și acum prim Moldova și Oltenia în care de chirpici, dar…
Rușii ne-au cotropit de câte ori au putut, au jefuit țara, ne-au furat Basarabia și Bucovina, ne-au aduc comunismul cu închisorile, lagărele de concentrare și sutele de mii de morți și de vieți distruse, cu naționalizările (citește furtul ticălos) al averilor agonisite de generații, etc……
Iar faptul că poporul acesta a degenerat, a devenit avid de câștiguri fără muncă și de învârteli, etc. e și din cauza celor 45 de ani de comunism.

UnUL 01-03-2014 - 23:37

Erată. „CASE de chirpici”

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 01-03-2014 - 23:37

Si , ce vrei sa spui , cu asta !
Si , Maresalul Antonescu si-a IUBIT , mama ,care era EVREICA (mama care l-a crescut),
a fost descrisa de sotia , maresalului , care a fost , geloasa pe influenta mamei adoptive si iubite !
Viata nu are TIPARE decat pt. DOBITOCI !
Fauna , din care din pacate si tu faci parte , prietene !
Dar , I O te debasific !

urbos 01-03-2014 - 23:40

Mos sclerozat, sifilitic congenital, ti-am explicat ma taratura ce au facut evreii matale. Lasa gargara ca esti si infect si prost.

UnUL 01-03-2014 - 23:42

Ce-ți place să arunci etichete, tipic pentru cretini ca tine
Nu voiam decât să spun că chestia cu „legionarismul” lui Gheorghiu e discutabilă

UnUL 01-03-2014 - 23:43

Cur Bubos. de ce nu te spânzuri tu nițel? Iar „explicațiile” tale nu sunt decât imbecilități.

UnUL 01-03-2014 - 23:46

@Parpanghel
Doamna Cuperman era doar mama vitregă a mareșalului.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 01-03-2014 - 23:52

Si , I O , ce am spus, MAMA ADOPTIVA , care l-a crecut , educat si format in parte !
Nu te mai ajuta , cerebelu !
Ti-am mai recomandat ; T A N A K A N ,
extras de ginkoa-biloba , favorizeaza circulatia periferica si ajuta in cazul formari trombozelor …

UnUL 01-03-2014 - 23:56

@parpasnghel.
Ai spus „mama” și atât.
Nu știu cum e cu cerebelul meu, dar tu siguri ești „constipé du bulbe”, cum se exprimă un scriitor francez.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 02-03-2014 - 00:02

E scris , in fata ta , dolby !
Asa , ai ajuns si bhasist , nu intelegi nimic !Daca tu ai ai fi citit cat mine , si erai si …normal , aveam tematica de discuti !
Dar esti ancorat in POLITICA , gresit !
dolby !

UnUL 02-03-2014 - 00:09

Ai dreptate, era scris mai jos; de ce n-ai început cu asta? Să nu-mi spui că tu citești atent până la capăt toate postările!
P.S Ce vrei să spui cu „dolby”?

UnUL 02-03-2014 - 00:11

Nu cred că are rost să ne batem în buzdugane cine a citit mai mult, nu cred că că învingi aici. Dar oricum ar fi o competiție inutilă, pentru că nu avem aceleași domenii de interes.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 02-03-2014 - 00:19

Evident, dar tu , elitist de …Levant from bhasanau, erai sa faci sepukku cand am pomenit de Aldous Huxley in Punct-Contrapunct, aparut si citit prin 1966/ 67.
Daca as pomeni de manalele de TCM si cele de sorginte hindusa, ai intele ge , indusa …

UnUL 02-03-2014 - 00:22

De unde ai scos prostia asta? L-am citit pe Huxley când aveam 18 ani și îl am și în bibliotecă!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 02-03-2014 - 00:27

Cultura de vidanja , semividanja Wikikiksu !

Da , pe vremea respectiva aveam acces la magazinele de interior,
Acusica am invatzat un alt sistem de alimentatie, bazata si pe absorbtie enegetica din cosmos…
Bhoule, ai vazut oameni in varsta care tremura si cersesc in fata hipermarketurilor?
Ai vazut , suferintele din spitale si azilele din ROMANIA !
Futu-va DUMNEZEI mamilor -voastre !

UnUL 02-03-2014 - 00:28

ȘI ACUM „NOAPTE BUNĂ!” MÂINE AM TREABĂ.
Da, o să-mi spui că e duminică, dar lucrez la o carte.

UnUL 02-03-2014 - 00:29

Scuze. mâine e azi!

UnUL 02-03-2014 - 00:30

Ia un calmant, că te-ai isterizat! Noapte bună.

urbos 02-03-2014 - 00:32

Lucreaza pielea poolii la o carte. Hahahahahahaha!
Sclerozat penibil.

Sifiliticu asta scrie si carti, cretinu ala caraghios de rujat tine Romania in spate, lucreaza la multinationala. hahahaha!
Dementa basista!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 02-03-2014 - 00:37

tu viermme ce , aya a metty ne
mirosi la kurr ! ? !
Marsch in quizdoloabntza metty ,
babardioar caini ,turbatzi si balosi !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 01-03-2014 - 23:45

In cca 45 de ani , echivalentul a doua generati , nu se schimba genomul uman !
Trebuie mii de ani , ori la noi nu se poate motiva decat daca ai o educatie precara .
Exista popoare, pe care incercarile le intaresc, nu intamplator vechi greci afirmau ca uleiu de masline cel mai superior se obtine la …presarea maxima .
Atentat impotriva fibrei nationale au promovat N. Ceausescu in ultima parte a DELIRULUI PARANOIC , si T . Basescu prin INFOMETAREA SISTEMATICA a POPORULUI ROMAN !
NIMENI , altcineva !

UnUL 01-03-2014 - 23:47

Hai că ești nostim!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 02-03-2014 - 00:08

Uite vitta , ma …reproduc sa vezi ,cat esti de
LIMITAT’:

– – प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD
01-03-2014 at 23:37
Si , ce vrei sa spui , cu asta !
Si , Maresalul Antonescu si-a IUBIT , mama ,care era EVREICA (mama care l-a crescut),
a fost descrisa de sotia , maresalului , care a fost , geloasa pe influenta mamei adoptive si iubite !
Viata nu are TIPARE decat pt. DOBITOCI !
Fauna , din care din pacate si tu faci parte , prietene !
Dar , I O te debasific !
NOSTIM , o PALINCA , minim 50 degres!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 02-03-2014 - 00:13

Cu dolby ,in cazul tau fack , …o concesie !
Te protejez , este ca o …crutzare !
CORECT si la OBIECT ‘
D O B I T O C K !

UnUL 02-03-2014 - 00:16

Cretinache, nu de asta vorbeam, la asta ți-am răspuns mai sus, vezi că ești defazat!
Aici vorbeam că m-ai amuzat copios – și voi dormi foarte bine pe chestia asta, cu afirmația „ T . Basescu prin INFOMETAREA SISTEMATICA a POPORULUI ROMAN !”
Oe tine te-a înfometat Băsescu? Interesant și nostim. Pe mine m-a înfometat Ceausescu; dar probabil că pe vremea aia tu aveai acces la magazinele nomenclaturii.

UnUL 02-03-2014 - 00:17

În ce limbă? Sau e o găselniță a ta?

UnUL 02-03-2014 - 00:19

Că pe wikipedia scrie doar așa:
Dolby este denumirea unui laborator britanic specializat în studierea sunetului. Este creat de inginerul britanic Ray Dolby în anul 1965. Dolby este particularitatea cunoscută pentru sistemele de ameliorare a raportului semnal / zgomot și pentru redarea sunetului într -un mediu (în aer liber sau sală ).

In cinematografie se folosește pentru redarea stereofonică a sunetului în sala de cinematograf, după o înregistrare fonografică pe peliculă. Se realizează cu ajutorul unor procesoare Dolby.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 02-03-2014 - 00:34

Iau , ma’h !
Adineaori , clona BAT-YAMistului ,
Acum , tu ! Cu asa prieteni ,
Dusmanii , ar fi un LUX !
Pa ! si Pu . …

UnUL 02-03-2014 - 09:50

Parpanghel, aici chiar nu te-am atacat de loc: încercam doar să înțeleg ce e cu „dolby”, mie mi-au plăcut dintotdeauna lucrurile clare.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 02-03-2014 - 11:51

Daca ,intradevar ai avea inclinati spre lucruri clare,
In nici un caz nu te simteai confortabil intre
pliurile si sfincterele
Acestei …JIGODI , name Traiancula !

tomi 01-03-2014 - 20:08

Urbos amice, eu zic ca de data asta sa dormi cu becul aprins, muta patul in camara si dormi sub pat. HAHAHA jur pe viata mea ca de data asta nu trimit agentii mossadului sa te mazileasca dar pentru baietii KGB ai lui Putin nu mai garantez. Mai frate daca dau de tine Aliosa si Ivan nu cred ca ara sa-ti fie mai cald, Astia te cara in Siberia si o freci acolo pana vine aia cu coasa si ai sa te bucuri cand ai s-o vezi.

UnUL 02-03-2014 - 09:51

Nici în glumă nu-i spune „amice” la gunoiul ăsta (sub)uman, domnule Tomi!

digital 01-03-2014 - 20:19

da, pullețții de amerloci, ce treabă au prin Simferopol?!
e mișto tare, cu…democracy, nu?!
hahaha!

Unica 01-03-2014 - 20:20

Daca luam in calcul reactia institutiilor statului , instaurat dupa lovitura de stat din decembrie 1989 , la accidentul aviatic recent si ne raportam la situatia belicoasa de la frontiere, sigur se impune scoaterea din armata a tuturor generalilor de opereta ( dintre care unii s- au luptat cu propriul popor ) si inlocuirea cu colonei tineri formati in teatrele de operatiuni din Irak si Afganistan. Romania trebuie sa scape de lestul militarilor formati la scoala armatei comuniste.Nu ne trebuie decat maximum 5 generali si selectarea tuturor cadrelor militare, , iar din economiile uriase de fonduri trebuie incadrati numai tineri dotati fizic si intelectuali. La ora actuala ca forta militara suntem la nivelul Marelui Ducat al Luxemburgului si Andorei, adica zero. De fapt asta se si doreste de cei mari. Dar acum avem o ocazie rara.

salut 02-03-2014 - 04:16

Trei bucăţi: Crimeea imediat la Rusia, UKR de est, industrializata si rusofona, la Rusia dupa un cincinal, UKR de vest, paupera, cu pop ulatie lenesa, la Iuropa. Iuropa va jubila ca s-a ales cu 15-20 de milioane de lihniţi si cu un nou focar de razboi. Dar i-a tras-o lui Putin. Atat de rau, ca Gazprom va mai cumpara 10% din Germania. Victorie mare pentru Iuropa!

BULA 02-03-2014 - 08:13

Ati vazut ce mecla de retardat are Kliciko ?
http://cdn.ruvr.ru/2014/03/01/1180853210/9h_51209696.jpg
Ucrainienii se coboara la mintea boxerului si se lasa impinsi intr-un razboi devastator ?

Antibasistul 02-03-2014 - 09:27

Nu conteaza mutra, conteaza mintea, oltenii proosti fara pereche cred ca mutra conteaza, nu MINTEA!!!!!!!!

UnUL 02-03-2014 - 09:57

Bulă, de data asta sunt de acord cu Bășinel. Dincolo de faptul că ești nedrept și boxerul arată chiar bine, este și o excepție la regulă. un sportiv inteligent.
Și deocamdată nu era vorba de război ci doar de mobilizare generală. Până când canaliile de ruși vor face legea în lume?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult