Acasa InternationalExterne Rusia sustine ca a avertizat Polonia in legatura cu problemele aeroportului din Smolensk, inainte de accident

Rusia sustine ca a avertizat Polonia in legatura cu problemele aeroportului din Smolensk, inainte de accident

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Oficiali rusi au avertizat autoritatile poloneze ca aeroportul din Smolensk nu poate accepta curse de pasageri inaintea accidentului aviatic in care si-a pierdut viata presedintele polonez Lech Kaczynski, alaturi de alte 95 de persoane, scrie in editia de luni cotidianul polonez Gazeta Prawna, citat de Agerpres. 

Ministerul rus de Externe a trimis autoritatilor poloneze in martie un avertisment oficial in care mentiona ca aeroportul din Smolensk este practic abandonat si ca ii lipsesc facilitatile tehnice necesare pentru preluarea zborurilor de pasageri, scrie ziarul, citand surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul.

Potrivit cotidianului polonez, nu se stie cum anume a fost pregatit aeroportul din Smolensk pentru sosirea avionului lui Kaczynski, care s-a prabusit la 10 aprilie, in conditii de vreme nefavorabila.

Oficiali din Smolensk intentioneaza sa modernizeze aeroportul militar din Smolensk pana in 2013, pentru a putea primi atat zboruri militare, cat si curse de linie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS